Visma Life kokoaa yhteen Visman työntekijät Suomessa


Visma koostuessa useasta itsenäisestä yhtöistä, työntekijäkokemus rakentuu vahvasti oman yhtiön kulttuurin ja toimintatapojen kautta. Kulttuuria ja toimintatapoja yhdistävät kuitenkin yhteiset arvomme sekä halu työskennellä ja tutustua toisiimme yli yhtiörajojen. Tästä syystä tarjoamme kaikille Suomen työntekijöille useita mahdollisuuksia tutustua, verkostoitua, oppia sekä viettää vapaa-aikaa yhdessä yhtiörajoista huolimatta. Oli sitten kyse koulutusohjelmasta tai työpäivän jälkeisestä yhteislenkistä, jokainen vismalainen on aina tervetullut mukaan!

 

Tunne mutkaton työilmapiiri

Vaikka organisaatiorakenteemme voi tuntua mutkikkaalta, työilmapiirimme ei sitä ole. Teemme jatkuvasti yhteistyötä tiimien, yhtiöiden ja maiden välillä, emmekä koskaan jätä toisiamme pulaan. Jaamme tietoa, autamme toisiamme ja pidämme hauskaa yhdessä. Joskus kohtaamme odottamattomia haasteita ja näiden ratkaisemiseksi tarjoamme erilaisia apukeinoja ja ennaltaehkäiseviä malleja. Työhyvinvointi on kaiken keskiössä ja rakennamme sitä monien eri tekijöiden kautta. 

Koe moderni kasvun kulttuuri

Kasvun kulttuuri on DNA:ssamme. Haluamme oppimisen jatkuvan urapolun jokaisessa vaiheessa, joten tarjoamme asiantuntijoillemme monia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä organisaatiomme sisällä. Tehtäväalueiltamme löytyy erilaisia oppimisyhteisöjä ja jokaisella on mahdollisuus osallistua maatasolla toteutettaviin koulutusohjelmiimme. Jokaisella vismalaisella on mahdollisuus rakentaa juuri oman näköinen urapolku kansainvälisessä konsernissamme, jossa mahdollisuudet eivät lopu.