Suomen #1 yritysohjelmistoissa

Luomme fiksumpia 
tapoja tehdä töitä

Kehitämme SaaS-ohjelmistoja, jotka yksinkertaistavat ja tehostavat yrittäjien, yritysten ja julkisen sektorin arkea.

Ohjelmistot suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille

Autamme yli 200000 suomalaista yritystä ja organisaatiota menestymään ohjelmistojemme avulla.

Näin luomme arvoa asiakkaillemme 

Ainutlaatuisessa SaaS-yritysten verkostossamme yhdistyvät suuren ohjelmistotalon vaikuttavuus ja itsenäisten tiimien ketteryys. Miten hyödynnämme asiakasymmärrystä ja osaamistamme asiakkaidemme liiketoiminnan hyväksi?

Paikalliset osaajat luomassa ohjelmistoja

Visma ei ole yksi iso globaalisti johdettu konserni, vaan täysin paikallisille markkinoille keskittynyt yritysperhe. Suomessa kehitämme paikallisten lakien ja määräysten mukaisia SaaS-ohjelmistoja, joissa huomioimme paikallisten asiakkaidemme tarpeet ja toimintatavat.

Uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin

Kokeilukulttuuri on DNA:ssamme. Itsenäiset tiimimme käyttävät ketteriä menetelmiä, jotka auttavat vauhdittamaan innovaatioita ja skaalaamaan asiakkaidemme jakamia ideoita. Haluamme aina löytää parhaat käytännöt ja ratkaisut asiakkaillemme.

Ohjelmistot yrityksesi tarpeisiin

Taloushallinto

Yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta ohjelmistomme kattavat kaiken laskutuksesta ja talousraportoinnista ostoihin ja kassavirran hallintaan.

Henkilöstöhallinto ja palkanlaskenta

Visman palkanlaskentaohjelmat ja HR-järjestelmiä käytetään Suomessa satojen tuhansien työntekijöiden palkanlaskentaan. Järjestelmiä käyttävät kaikenkokoiset yritykset pienistä keskisuuriin yrityksiin ja kansainvälisiin organisaatioihin.

Toiminnanohjaus ja työvoiman hallinta 

Ratkaisumme kattavat monimutkaisimmatkin liiketoiminnan tarpeet toiminnanohjausjärjestelmillä, toimialakohtaisilla ratkaisuilla ja joustavilla API-rajapinnoilla.

Digitaaliset ratkaisut arjen prosesseihin

Digitaaliset ohjelmistot auttavat operatiivisen toiminnan suoraviivaistamisessa ja säästävät aikaa usealla eri osa-alueella.

E-kirja 

Lue, miten luomme suosittuja ja menestyviä ohjelmistoja

Euroopan suurimpana SaaS-yritysten verkostona tiedämme, mitkä tekijät ovat ratkaisevia ohjelmistojen kehityksessä.