Ohjelmistokumppanuus

Liity osaksi Visman ekosysteemiä

Kumppanina tulet osaksi yhtä laajimmista suomalaisista SaaS-ohjelmistojen verkostoista. Saat käyttöösi monia kumppanietuja ja autat yrityksiä menestymään.

Yhdessä luomme parempia asiakaskokemuksia

Autamme sinua menestymään

Kumppaneidemme menestys kulkee käsi kädessä oman menestyksemme kanssa. Uskomme, että molemmat saavuttavat parhaimmat tulokset tiiviillä yhteistyöllä ja keskinäisellä tuella. Sitoudumme kumppanuuksiimme ja varmistamme osaamisen kehittämisen koulutusohjelmien ja sertifikaattien avulla.

Kasvatamme näkyvyyttäsi

Yli 200000 suomalaista yritystä käsittävän asiakaskunnan ansiosta olet osa yhtä Suomen suurimmista ohjelmistoekosysteemeistä. Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä tuotteidemme verkkosivuilla ja asiakkaat voivat löytää tarjontasi tarvitsemiltaan osa-alueilta ja toimialoilta.

Kumppanuuden eri vaihtoehdot

Visman API-kutsut per kuukausi

2,3mrd

Keskimäärin API-kutsua/kk

Visman kumppanina sinulla on

Markkinoiden parhaat tuotteet

Sen lisäksi, että kumppanimme työskentelevät markkinoiden parhaiden ratkaisujen kanssa ja pääsevät osaksi verkostoamme, he saavat tarjouksia kumppanisertifioinneista, webinaareista sekä tapahtumista verkostoitumiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Kumppanuudet ja tavat tehdä yhteistyötä vaihtelevat eri ohjelmistojemme mukaan. Lue lisää kumppaniohjelmista ja yhteistyön aloittamisesta.

Tilitoimistot

Teemme yhteistyötä yli 1200 tilitoimiston kanssa Suomessa. Tutustu tilitoimistojen kumppaniohjelmiimme!

Lue lisää tuotteistamme

Tutustu eri kohderyhmien tarjoomaamme