Tietoa meistä

Euroopan suurin SaaS-yritysten verkosto

Ohjelmistoinnovaatiomme yli 25 vuoden ajalta ovat tehneet meistä sen, mitä olemme nyt: miljoonien ihmisten arkeen vaikuttava ohjelmistoyhtiö.
Mitä teemme

Kehitämme ohjelmistoja, jotka helpottavat yritysten arkea

Kehitämme ja toimitamme ohjelmistoja pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille – parantaen miljoonien ihmisten työelämää ympäri maailmaa. Ohjelmistomme yksinkertaistavat ja automatisoivat manuaalisia prosesseja, tehden ihmisten työstä sujuvampaa.

Visma koostuu useista itsenäisesti toimivista yrityksistä, joilla on oma johto, tuotteet ja asiakaskunta. Ainutlaatuisen organisaatiorakenteemme ansiosta yrityksemme toimivat autonomisesti lähellä paikallisia asiakkaitaan. Tämä on keskeinen menestystekijä paitsi omalle niin myös asiakkaidemme liiketoiminnan kasvulle.

Tehtävämme on

Helpottaa ihmisten arkea tekemällä monimutkaisesta maailmasta yksinkertaisempi

Visiomme on

Rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla

 Kuinka kasvamme

Ostamme kasvuyrityksiä

Tiesitkö, että Visma on ostanut yli 300 yritystä viimeisen kymmenen vuoden aikana? Vuonna 1996 olimme norjalainen yritys, jolla oli hieman yli 300 työntekijää. Tästä olemme kehittyneet yhdeksi Euroopan johtavista ohjelmistoyrityksistä.

Vahvan orgaanisen kasvun lisäksi etsimme jatkuvasti menestyviä yrityksiä, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa kanssamme. Ostamme maailmanlaajuisesti noin yhden yrityksen viikossa. Kasvustrategiamme kautta laajenemme uusille markkinoille ja kehitämme yhdessä uudenlaisia ohjelmistoinnovaatioita.

Visma Suomessa

Kosketamme lähes jokaisen suomalaisen elämää

Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo yli 20 vuotta. Meillä on vapaus kehittyä ja kehittää parempia ratkaisuja joka ikinen päivä.

Visma Suomessa

15

Visma-yritystä Suomessa

1400

Työntekijää

200000

Asiakasta

50+

Ohjelmistoa

"Visma auttaa yrityksiä ja organisaatioita kasvamaan ja menestymään. Jatkamme laajentumista olemassa oleville ja uusille markkinoille vastataksemme jatkuvasti kasvavaan skaalautuvien, tehokkaiden ja turvallisten pilviratkaisujen kysyntään."

Merete Hverven, Visman toimitusjohtaja

Lue lisää konsernin johdosta, hallituksesta ja omistajista

Tutustu Visma-konsernin tarinaan

Mistä nimi Visma ​​tulee ja miten Visma on kasvanut vuosien aikana? Lue lisää matkastamme yhdeksi Euroopan suurimmista ohjelmistotaloista.

Toimimme kestävän kehityksen puolesta

Vastuullisuudessa on lopulta kyse aina ihmisistä

Seuraa Visma Suomea