Team Visma | Lease a Bike


Olemme ylpeitä ryhtyessämme maailman parhaan pyöräilyjoukkueen pääsponsoriksi. Odotamme innolla tulevaa kautta.

Pidämme pyörät pyörimässä

Olemme ylpeitä saatuamme rakentaa yhteistä menestystämme viimeisten viiden vuoden aikana. 1. tammikuuta 2024 alkaen jatkamme yhteistyötä Team Visma | Lease a Bike:n pääsponsorina. Joukkue on yksi maailman parhaista ja sillä on vaikuttava lista saavutuksista, kuten lukuisia pyöräilyvoittoja ja mestaruuksia.

Visma ja Team Visma | Lease a Bike jakavat saman tavoitteen – haluamme paitsi menestyä yhdessä, myös innostaa muita tekemään parhaansa. Vismalla me teemme tämän tarjoamalla kriittisiä yritysohjelmistoja miljoonille asiakkaille Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Ihmisten työelämä yksinkertaistuu huomattavasti ja he voivat keskittyä tärkeimpään.

Team Visma | Lease a Bike käyttää ohjelmistojamme juuri tähän tarkoitukseen – hoitamaan liiketoiminnan keskeiset toiminnot, kuten kirjanpito- ja talousprosessit, data-analyysit, HR-toiminnot ja sopimusten allekirjoittamisen. Tarjoamme tiimille myös tekoälypohjaisen ratkaisun ravinnon ennustamiseen, mikä varmistaa, että pyöräilijät saavat tarvitsemansa ravinnon suoriutuakseen korkeimmalla tasolla. Näin autamme parhaita olemaan paras.

Sponsorointimme on suuri ylpeyden aihe työntekijöillemme, sillä se edistää aktiivista elämäntapaa, inspiroi yritteliästä asennetta ja kannustaa tiimityöhön. Se auttaa meitä myös rakentamaan bränditietoisuutta ja sitoutumista sekä uusilla että nykyisillä markkinoilla. Team Visma | Lease a Bike:n pääsponsorina odotamme innolla seuraavaa kautta.

Vingegaard vierailee Vismalla

Katso video

Champions of Business Software

Kaikki voitot eivät tapahdu Champs-Élysées'llä

Olemme ylpeitä voidessamme auttaa maailman parhaita pyöräilyjoukkueita huipulle. Mutta teemme paljon muutakin. Visma tekee ohjelmistoja, jotka automatisoivat rutiinitehtäviä ja auttavat ihmisiä ja yrityksiä säästämään aikaa, jotta he voivat keskittyä olennaisimpaan. Etsimme jatkuvasti lahjakkaita kollegoita, jotka haluavat jättää jäljen suomalaiseen yhteiskuntaan teknologian avulla.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa