Ura Vismalla

Kiinnostaako ura pohjoismaiden johtavassa ohjelmistoyhtiössä?

Visma on pohjoismainen ohjelmistotalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita toimimaan fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla.

Toimistot 16 paikkakunnalla

 

 1500+ työntekijää

 

283 milj € liikevaihto (2020)

 

Visma - Better Together

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, sekä kokeneempia että tulevaisuuden talentteja. Hae meille, mikäli sinulla on tahtoa ja draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyrityksistä.

 

Avoimet työpaikat

Consulting 850x500.jpg

Visma työpaikkana


Visma on lukuisten yrityskauppojen ja yhdistymisten tulos, minkä ansiosta meillä on laajasti eri teknologioihin pohjautuvia tuotteita ja palveluita. Ainutlaatuisen organisaatiorakenteen ansiosta pääset tekemään töitä pienessä tiimissä, lähellä asiakasta. Taustalla on kuitenkin vakaan konsernin tuki. 

Visma työpaikkana

 

Tietoa Vismasta 850x500.jpg

Tietoa Vismasta


Visma perustettiin Oslossa, Norjassa 1996. Tämän jälkeen Visma on kasvanut sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Suomessa Visma on toiminut vuodesta 2001. Tutustu tarkemmin Vismaan yrityksenä.

Tietoa Vismasta

Nainen 850x500.jpg

Opiskelijat ja vastavalmistuneet


Oletko opiskelija tai vastavalmistunut? Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa urasi. 

Lue lisää

VismaFinancial 850x500.jpg

Avoimet työpaikat


Kiinnostaako ura Vismalla? Tutustu kaikkiin avoinna oleviin työpaikkoihin. 

Avoimet työpaikat