Tehtäväalueet

Data Science

Hei datamestari! Yhtenä Euroopan suurimmista ohjelmistoyrityksistä, meillä ei lopu data jonka parissa työskennellä. Datan avulla meillä on mahdollisuus kehittää tuotteitamme aitoon tarpeeseen ja vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan entistä syvemmin. Kun tulet osaksi kansainvälistä datayhteisöämme, annamme sinulle vapauden kokeilla ja innovoida datan parissa.

Oivalluksista luotettaviksi dataratkaisuiksi

​​Tietojenkäsittelytieteilijänä tuet Visman yhtiöitä nostamalla datakulttuurin tasoa, tarjoamalla älykästä analytiikkaa ja rakentamalla luotettavia dataratkaisuja. Päivittäisessä työssäsi autat analytiikassa ja raportoinnissa, integraatioissa Visman Data Lakesta erilaisiin järjestelmiin (kuten Hubspot tai Salesforce), datapohjaisien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä sekä monessa muussa.

Data Science kansainvälisesti

6500

teknisen alan kollegaa

500+

tuotetta

“There’s no language barrier in code”

Katso video

Saumatonta yhteispeliä

Oletko kiinnostunut ohjelmistokehityksestä, tietojenkäsittelytieteestä ja tekoälyn kehittämisestä? Hienoa! Nämä alat ovat tiiviisti toisiinsa kytköksissä ja Vismalla niiden rajat hämärtyvät. Kehittääksemme loistavia ohjelmistoja tarvitsemme laaja-alaisia taitoja – koodaamisesta analyysiin ja kaikkea siltä väliltä.

Liity joukkoomme!