Yrittäjille ja pienyrityksille

Kehittynyt automaatio auttaa arjessa 

Tavoitteemme on tehdä yrittämisestä ja yritysten arjesta vaivattomampaa. Automaatiolla ja uusilla tuote- ja palveluinnovaatioilla on tässä ratkaiseva rooli.

Automatisoitu raportointi

Näe yrityksesi tärkeimmät raportit mistä ja milloin tahansa. Kaikki tarvittavat tiedot integroituvat automaattisesti ja löytyvät nopeasti. Saat hetkessä visuaalisen kuvan yrityksen taloudesta ja haet yksityiskohtaisemmat raportit muutamalla klikkauksella.

Näe tulot ja menot reaaliajassa

Varmista, että sinulla on aina ajantasainen kuva yrityksesi taloudesta. Näet niin mobiilisti kuin selaimen kautta visuaaliset raportit aina kun niitä tarvitset.

Seuraa tulevaa kassavirtaa

Seuraa kassavirran ja maksuvalmiuden kehitystä. Kassavirtaennuste antaa sinulle kuvan lähitulevaisuuden kehityksestä ja mahdollistaa reagoinnin ajoissa.

Tunnista rahoitustarpeet

Näe käyttöpääoman tarpeesi jopa kaksi kuukautta etukäteen. Älykäs ennuste perustuu asiakkaidesi maksukäyttäytymiseen ja tunnistaa rahoitustarpeet automaattisesti.

“Haluamme tehdä liiketoiminnan johtamisesta helppoa fiksujen ratkaisuiden avulla. Automaation lisääntyessä yrittäjä voi keskittyä tuottamaan omille asiakkailleen arvoa.”
Ville Kuusela, Toimitusjohtaja, Visma Solutions Oy

Pienennä maksamatta jäämisen riskiä

Tee sopimuksia ja kauppaa yritysten kanssa, joihin voit luottaa. Riskiarviointi auttaa välttämään kalliit luottotappiot, niin myynnissä kuin ostoissa. Automaattiset prosessit tekevät seurannasta vaivatonta ja tukevat saatavien hallinnasta.

Seuraa asiakkaiden maksuvalmiutta

Tunnista asiakkaidesi maksukäyttäytymisen muutoksia reaaliajassa. Automaatio seuraa asiakkaiden maksuviivetilannetta ja päivittää asiakasrekisteriäsi esimerkiksi konkurssien, yrityssaneerausten ja lakanneiden yritysten osalta.

Varmuutta tärkeisiin hankintoihin

Varmista tärkeiden hankintojen yhteydessä etukäteen, että toimittajien taloudellinen tilanne on kestävällä pohjalla. Tee tarvittavia muutoksia tilaustesi maksuehtoihin välttääksesi riskit.

Automatisoi saatavien hallinta

Nopeuta laskujen maksua automaattisilla muistutus- ja perintäpalveluilla. Muokkaa saatavienhallinnan prosesseja omien tarpeidesi mukaan ja varmista hyvä asiakaskokemus.

Älykkäät pankkiyhteydet

Kirjanpidon tulevaisuus on jo pitkällä Suomessa. Ohjelmistojemme pankkiyhteydet ja niiden ympärille rakennetut palvelut ovat edelläkävijöitä koko Euroopan tasolla. Sisäänrakennetut pankkiyhteydet ja automaatio vähentävät kitkaa ja poistavat virheet.

100 % automatisoitu tiedonsiirto

Vältä kirjausvirheet tai manuaalista työ. Kaikki tiedonsiirto pankkitilien ja ohjelmiston välillä tapahtuu automaattisesti.

Seuraa tulevaa kassavirtaa

Unohda tiliotteiden lataamista ja tuonti kirjanpito-ohjelmaan. Kun tilitapahtumat tuodaan automaattisesti, ne myös täsmäytetään tilien tulojen ja kulujen kanssa.

Älykkäät rahoitusratkaisut

Varmista oman yrityksesi maksuvalmius fiksuilla rahoitusratkaisuilla. Helppous ja automaatio ovat täysin uudella tasolla esimerkiksi faktoring-palveluihin verrattuna.

Lisää automaatiota -  
parempia työpäiviä

Jotta aikaa vievistä manuaalisista ja usein turhista tehtävistä voidaan luopua, kehitämme jatkuvasti ohjelmistojemme automaatiotasoa ja tuomme markkinoille uusia ratkaisuja.

Yrittäjille

Saat kauttamme aina viimeisimmät teknologiat ja innovaatiot. Teemme jatkuvasti taustatyötä ja tuomme uusia toiminnallisuuksia automatisoimaan ja helpottamaan yrityksen johtamista.

Työntekijöille

Työntekijän aika ei saa mennä turhiin hallinnollisiin tehtäviin. Luomme uusia tapoja tehdä työtä ja nopeuttaa tehtäviä, jotka kuuluvat työntekijöiden arkeen.

Tilitoimistoille

Panostamme jatkuvasti kirjanpidon ja palkanlaskennan automaatioasteen kasvattamiseen. Tämä tekee työstä tilitoimistossa mielekkäämpää ja säästää kustannuksia yrityksissä. 100% automaatio on jo mahdollista parhailla yhteisillä toimintamalleilla.

API-rajapinnat

Valitse itsellesi parhaat ohjelmistot

Käytössäsi ovat aina parhaat ratkaisut myös laajasta kumppaniverkostostamme. Säästät aikaa ja automatisoit manuaaliset työvaiheet myös eri sovellusten yhteiskäytössä.

  • Satoja valmiita integraatioita
  • Markkinoiden paras yhdistettävyys
  • Nopea käyttöönotto

Pienyritysten tukena

Lue lisää pienyritysten ohjelmistoistamme