Tehtäväalueet

Customer Experience

Olemme paljon muutakin kuin vain ohjelmistojen tuottaja: olemme luotettava kumppani asiakkaillemme. Asiakaskokemuksesta huolehtivat tiimimme osaavat aidosti luoda yhteyden ihmisten välille varmistaen, että jokainen vuorovaikutus on enemmän kuin vain transaktio.

Luotettava kumppani digitalisoituvassa yhteiskunnassa

Maailma digitalisoituu nopeammin kuin koskaan, joten uskomme ohjelmistoalan olevan yksi jännittävimmistä ja liiketoimintakriitisimmistä aloista tällä hetkellä.

Asiakaskokemuksessa perehdymme syvälle asiakkaidemme tarpeisiin ja varmistamme, että heidän asiakaspolkunsa on mahdollisimman sujuva. Haluamme olla enemmän kuin ohjelmistotoimittaja ja pyrimme joka tilanteessa olemaan luotettava ja asiantunteva kumppani asiakkaillemme.

Customer Experience kansainvälisesti

3000

CX- ja CS-kollegaa

1,8 milj.

asiakasta

“We all have the freedom to combine curiosity with creativity”

Katso video

Tavoitteena odotukset ylittävä asiakaskokemus

Asiakkaamme odottavat meiltä paljon ja me haluamme ylittää nämä odotukset asiantuntijuudellamme. Visman CX- ja CS-ammattilaisena saat mahdollisuuden syventyä asiakkaiden tarpeisiin, kokemuksiin sekä arjen haasteisiin. Haluamme aidosti keskustella asiakkaidemme kanssa ja kuulla heidän kokemuksiaan. Syvän asiakasymmärryksen avulla löydämme ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yhdistämällä tämän erilaisten mittareiden kanssa, asiantuntijoillamme on mahdollisuus nähdä työn suorat vaikutukset asiakastyytyväisyyden kasvussa.

Liity joukkoomme!