Tehtäväalueet

Software Development

Reilusti yli kolmasosa vismalaisista on innokkaita ja start-up -henkisiä tuotekehittäjiä. Siksi tuotekehityksen parissa työskentely on Vismalla ainutlaatuista.

Monimutkaisista ongelmista yksinkertaisia ratkaisuja

Visma on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista ohjelmistoyhtiöistä. Kehitämme tuotteita ja palveluita, joiden avulla yritykset ja julkishallinnon organisaatiot yksinkertaistavat ja digitalisoivat toiminnalleen keskeisiä prosesseja. Tästä syystä työskentely ohjelmistokehittäjänä Vismalla on hyvin palkitsevaa: pääset kehittämään ratkaisuja, joita ihmiset todella tarvitsevat ja jotka tukevat liiketoiminnan kasvua.

Jos haluat keskittyä devaamiseen tuotetalossa, Visma on oikea paikka sinulle. Vastaamme tuotteistamme koko elinkaaren ajan kehityksestä ylläpitoon. Tekemäsi ratkaisut kulkevat ohjauksessasi omalta koneeltasi aina tuhansien ihmisten käyttöön ja mahdollisesti vielä takaisin pöydällesi jatkokehitettäväksi. Tuotteet, teknologiat ja työskentelytavat vaihtelevat Visma-yhtiöittäin, joten mahdollisuuksia löytyy moneen makuun.

Software Development kansainvälisesti

6500

teknisen alan kollegaa

500+

tuotetta

"Without coding or technology, we wouldn't be sitting here"

Katso video

Vapaus kehittää aidosti parempia ratkaisuja

Kehittäjillämme on keskeinen rooli tuotteidemme luomisessa, modernisoinnissa ja jatkuvassa kehittämisessä. Haluamme antaa asiantuntijoillemme vastuuta ja vapautta, joten tiimit tekevät paljon tuotekehitykseen liittyviä päätöksiä arjessaan. Meille on tärkeää, että jokainen pääsee vaikuttamaan omalla työllään ja että tuotteemme kehittyvät osaavien ammattilaisten tiiviissä yhteistyössä.

Panostamme merkittävästi myös henkilöstömme kehittymiseen. Pääset osaksi kansainvälistä ohjelmistokehittäjien yhteisöä, jossa jaetaan osaamista yli 5000 ohjelmisto-osaajan välillä.

Liity joukkoomme!