Tehtäväalueet

Marketing & Brand

Uniikkien ja maineikkaiden brändien rakentaminen on syvällä kulttuurissamme. Se on ammattitaitoisten markkinointitiimiemme erikoisalaa.

Markkinointia vahvojen tuotebrändien parissa

Markkinointi ei ole pelkästään myynnin tukemista. Me Vismalla haluamme rakentaa vahvoja tuotebrändejä ja kohderyhmää puhuttelevia sisältöjä, dataa ja analytiikkaa unohtamatta. Markkinoinnin ammattilaisia arvostetaan laajasti koko organisaatiossa ja pääset mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin Visma-yhtiöstä riippumatta.

Olitpa sitten markkinoinnin kokonaisvaltainen osaaja, sisällöntuottaja vai monipuolinen digitaalinen markkinoija, Vismalta löytyy varmasti mielenkiintoisia mahdollisuuksia juuri sinulle.

Branding & Marketing kansainvälisesti

1000+

luovan alan kollegaa

500+

tuotetta

“We’re marketing something that has a purpose”

Katso video

Miksi juuri Vismalle?

Visma-yhtiöiden markkinointitiimit ovat tunnettuja kulttuurista, jossa saa vapauden päättää ja kokeilla itsenäisesti, mutta jossa ketään ei jätetä yksin. Tukenasi ja sparrailukavereinasi toimivat paitsi oman tiimisi ammattilaiset, niin myös maatason osaajat sekä kansainvälinen verkostot. Tehtävästä riippumatta varmistamme myös aina, että sinulla on käytettävissäsi oikeat ja juuri työhösi sopivat välineet ja työkalut.

Haluamme aidosti varmistaa, että voit päästää luovuutesi valloilleen.

Liity joukkoomme!