Tehtäväalueet

UX & Design

Modernin, käyttäjäystävällisen teknologian kehittäminen vaatii syvällistä ymmärrystä asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Tässä monimuotoinen ja lahjakkaista ammattilaisista koostuva UX & Design -yhteisömme pääsee loistamaan.

Palveluita asiakkaillemme, ihmisille

Uskomme vahvasti siihen, että digitaalisten tuotteiden ja palveluiden tulee olla tehty ihmisille ja aidosti palvella heidän tarpeitaan. Tämä tavoite on keskiössä, kun kehitämme Visman tarjoamia ohjelmistoja ihmisten ja yhteiskunnan tueksi. Etsimme asiantuntijoita, jotka haluavat suunnitella tuotteista ja palveluista helppokäyttöisiä, ymmärrettäviä ja saavutettavia.

UX & Design kansainvälisesti

180+

designer-kollegaa

500+

tuotetta

“The best technology is often the one you don’t notice”

Katso video

Saavutetaan tavoitteet yhdessä

UX-porukastamme yhteisöllisyyttä ei puutu. Tiivis yhteisömme järjestää erilaisia tapaamisia ja inspiraatiohetkiä. UX Buddy -ohjelman kautta autamme uuden kollegan alkuun esittelemällä konsernin ja oman yhtiön toimintatapoja, kulttuuria sekä työkaluja. UX Inspiration on puolestaan kuukausittainen online-tapaaminen asiantuntijoidemme kesken. Kerran vuodessa järjestämme myös UX Day -tapahtuman, joka kokoaa yhteen kaikki konsernimme suunnittelijat eri puolilta maailmaa.

Haluamme näillä toimilla innostaa asiantuntijoitamme suunnittelemaan ohjelmistoja ja palveluita, jotka vastaavat käyttäjien tarpeisiin ja auttavat heitä heidän arkipäiväisissä haasteissaan mahdollisimman tehokkaasti.

Liity joukkoomme!