Digitaaliset prosessit

Sähköinen allekirjoitus ja arkistointi

Turvallinen digitaalinen allekirjoitusprosessi ja sopimusarkisto yhdessä paikassa.

Sopimusten vahvistaminen -nopeasti ja turvallisesti

Tee sopimusten vahvistamisesta nopeaa ja vaivatonta. Lähetä, allekirjoita ja arkistoi sopimuksia turvallisesti mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Luo sähköisesti allekirjoitettavia lomakkeita verkkopalveluihin.

Kerää allekirjoitukset

Älä hukkaa aikaa ja rahaa tärkeiden asiakirjojen allekirjoitusten keräämiseen. Lähetä ja allekirjoita sopimuksia yhdellä saumattomasti toimivalla palvelulla.

Lisää ja lähetä dokumentit

Tarjoa nopea tapa allekirjoittaa sähköisesti

Seuraa ja muistuta tarvittaessa

Turvalliset verkkolomakkeet

Luo ammattimaisia sähköisesti allekirjoitettavia, vahvan tunnistautumisen sisältäviä lomakkeita muutamassa minuutissa. Varmista sujuva ja turvallinen asiakaskokemus verkossa.

Luo sähköisiä lomakkeita

Upota helposti verkkopalveluun

Automatisoi tiedonsiirto järjestelmiin

Sähköisen sopimisen ratkaisumme on jo yli 60 000 yrityksen käytössä ja sähköisesti allekirjoittaneita yli 2,6 miljoonaa käyttäjää.

Kaikki mitä tarvitset sopimustesi digitalisointiin

Sähköinen arkisto

Kaikki allekirjoitetut dokumentit tallennetaan sähköiseen arkistoon hallitsemallasi kansiorakenteella. Löydä kaikki dokumenttisi nopeasti ja helposti.

Helppo integroitavuus

Sähköinen allekirjoitus tai verkkolomake on helppo integroida olemassa oleviin prosesseihin tai ohjelmistoihin. API-kuvauksemme ovat julkisesti saatavilla.

Korkeatasoinen tietoturva

Panostamme paljon tietoturvaan, jotta kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti ja luotettavasti. Seuraat myös reaaliajassa sopimusprosessia ja jokaisen asiakirjan tilaa.

Joustaa tarpeidesi mukaan

Tunnista asiakkaat verkkolomakkeilla, integroi nykisiin ohjelmistoihin tai käytä helppokäyttöistä sähköisen allekirjoituksen ohjelmistoamme suoraan selaimessa. Voit aina valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Vaivatonta sähköistä sopimista

Allekirjoita ja arkistoi asiakirjat digitaalisesti. Jo yli 2 miljoonaa ihmistä on allekirjoittanut Visma Signin avulla. Toimii kansainvälisesti ja allekirjoittaa voi mistä päin maailmaa tahansa.

Vahva tunnistautuminen: Suomi, Norja, Ruotsi, Tanska ja Alankomaat

Asiakastarinoita

Visma Sign on Suomen suosituin ohjelmisto sähköiseen allekirjoittamiseen. Meihin luottavat hyvin monenlaiset yritykset ja organisaatiot lukuisilta eri toimialoilta.

Tämä meidän toteutus on todella onnistunut ja sitä on helppo kaikkien käyttää. Suosittelen kyllä Visma Signia kaikille, joilla on säännöllisesti tarvetta allekirjoittaa dokumentteja.

Pyry Randelin, koulutusjohtaja, Habita Oy

Visma Sign tarjosi valmiin ratkaisun, joka vastasi juuri meidän tarpeisiimme. Kun olimme tarkastelleet eri vaihtoehtoja sekä hinnan että toimivuuden kannalta, Visma Sign erottui joukosta selvästi parhaana ratkaisuna.

Andrè Skavhaug, palvelukeskuksen johtaja, POWER

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

Tutustu verkkolaskutuksen ratkaisuihimme