Teknologia Vismalla

Uusinta teknologiaa ja maailmanluokan tietoturvaa

Kehitämme ohjelmistoja, jotka auttavat yrittäjiä, yrityksiä ja julkishallintoa kaikkialla Euroopassa onnistumaan sekä rakentamaan toimivampaa yhteiskuntaa.

Yli 1,8 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa luottavat meihin ja SaaS-ohjelmistoihimme. Kehitämme älykkäitä ja turvallisia ohjelmistoja, jotka vastaavat asiakkaidemme tavoitteisiin ja tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Turvallisuus on meillä etusijalla

Korkeasta tietoturvan tasosta huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme kaikissa tuotteissa ja palveluissamme.

Korkeimpien turvallisuusstandardien saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi olemme kehittäneet Visma-sovellusten tietoturvaohjelman (VASP) ja Visma-pilvipalvelumallin (VCDM). Näiden ohjelmien jatkuvalla kehittämisellä varmistamme, että toimitamme pilviohjelmistoja, jotka ovat turvallisia, luotettavia, tehokkaita ja vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.

Visman innovaatiokulttuuri

Olemme yksi Euroopan suurimmista teknologiayhteisöistä, jossa toimimme ammattitaitoisesti yrittäjähenkisellä, vastuullisella ja innovatiivisella otteella. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tarjotaksemme maailmanluokan ohjelmistoja.

“Vismalla paikalliset tiimit kehittävät ohjelmistoja paikallisille asiakkaille. Se on vahvuutemme.”
Juha Mäntylä, Director, Visma Finland Holding Oy

Ohjelmistokehitys Vismalla

Pyrimme toimittamaan jatkuvasti entistä parempia, turvallisempia ja nopeampia ohjelmistoja asiakkaillemme Suomessa ja kaikkialla Euroopassa.

  • Jatkuvan toimitusmallimme ansiosta voimme parantaa ohjelmistojamme nopeasti ja usein. Asiakkaillamme on aina uusimmat toiminnallisuudet käytössä.
  • DevOps-käytäntöjen avulla toimimme itsenäisissä ja monitoiminnallisissa tiimeissä, joilla on kokonaisvastuu koodin ja infrastruktuuriin toiminnasta.
  • Julkisen pilven avulla varmistamme ohjelmistojemme nopeuden, skaalautuvuuden ja välttämme riippuvuuksia. Asiakkaillemme se tarkoittaa paremmin toimivia tuotteita.

E-kirja

Lue, miten luomme suosittuja ja menestyviä ohjelmistoja

Euroopan suurimpana SaaS-yritysten verkostona tiedämme, mitkä tekijät ovat ratkaisevia ohjelmistojen kehityksessä.