Visma työpaikkana

Yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki rennossa työilmapiirissä

 

 Visma Suomessa

Toimistot 14 paikkakunnalla

 

 + 1400 työntekijää

 

232 milj € liikevaihto (2019)

 

Visma sijoittui erinomaisesti toiselle sijalle Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. 

 

Lue lisää

 

Miksi Visma?

Yrittäjähenkisyys

Visma on yrityskauppojen tulos, mutta yrittäjähenkisyyttä vaalitaan kasvusta huolimatta. Se näkyy mm. ketteryytenä ja nopeutena päätöksenteossa.

Modernit tuotteet

Visman ydin on pilvipalvelut, jotka helpottavat yritysten arkipäivää. Modernit ja bisneskriittiset ratkaisut tekevät työnteosta merkityksellistä.

 

Vastuullisuus

Me haluamme kantaa vastuuta niin luonnosta kuin sosiaalisesta ympäristöstämme. Tasa-arvo, hyvinvointi ja kestävä kehitys ovat meille tärkeitä arvoja.

Pohjoismaiset arvot

Vismalla painottuvat pohjoismaiset arvot. Arvomme ovat kunnioitus, luotettavuus, innovatiivisuus, osaaminen ja yhteishenki.

Merkityksellinen työ

On tärkeää, että vismalaiset tuntevat työnsä merkitykselliseksi. Tavoitteemme on, että kaikki nauttivat työstään ja saavat onnistumisen tunteita.

Jatkuva oppiminen

Haluamme, että työntekijämme menestyvät tehtävissään. Pyrimme siihen, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus oppia ja kehittyä urallaan.

Tekemisen meininki

Meillä on vahva tekemisen meininki. Pidämme haasteista ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Hierarkiaa ei tunneta, tiimityöllä pääsemme tavoitteisiin.

Rento työilmapiiri

Töitä tehdään täysillä, mutta hauskanpitoa emme unohda. Kunnioitamme vismalaisten vapaa-aikaa ja tuemme hyvinvointia.

 

Tasa-arvo Vismalla

Tasa-arvo on korkealla Visman johdon prioriteeteissä ja siihen pyritään jokaisessa päätöksessä. Tasa-arvoisuus onkin henkilöstökyselyissä osoittautunut yhdeksi Visman suurimmista vahvuuksista.

Lue lisää

Tutustu Vismaan blogissa:

Visma osti yritykseni! Keksintö vei yrittäjyyden kautta datan pariin

Harrastuspohjalta syntynyt mobiili työajanseuranta vei Saulin yrittäjäksi ja yrityskaupan myötä Vismaan data-asiantuntijaksi.

Lue lisää »

Oma intohimo löytyi ohjelmistoalalta – matkassa mukana hiekkakakut, yrittäjyys ja haute couture

Laura haaveili lapsena muotisuunnittelijan urasta, mutta päätyikin insinööriopintojen kautta ohjelmistoalalle. Laura kertoo matkastaan, mihin on kuulunut myös hiekkakakkujen leipomista ja yrittäjyyttä.

Lue lisää »

Älä koskaan sano ei koskaan – matka vaatesuunnittelijasta full-stack koodariksi

Hannasta ei ikinä pitänyt tulla insinööriä, mutta mutkien kautta hän päätyi vaatesuunnittelijasta juurikin insinööriksi. Nyt hän työskentelee Visma Publicilla full-stack koodarina ja kertoo tarinansa siitä, miten päätyi kyseiseen tehtävään.

Lue lisää »