Jaettu arki on vähemmän arkea

Arvomme yhdistävät meitä

arvomme_yhdistavat_meita.jpg

Yrittäjähenkisyys

 

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodiimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

 

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin - luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.

Sitoutuneisuus

 

Asiakkaamme luottavat kykyymme luoda teknologiaa ja palveluita, jotka helpottavat heidän arkeaan. Otamme luottamuksen tosissamme ja teemme kaikkemme, että yllämme sellaisiin huippusuorituksiin, joiden avulla asiakkaamme menestyvät.

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Erilaisuutta hyödyntämällä pystymme edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan huipputason ohjelmistoja monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

#Vismalife

Visma TechZone

Uudet teknologiat ja suuntaukset vievät meitä eteenpäin ja tarjoavat meille uusia mahdollisuuksia. Tämän myötä kohtaamme myös uusia haasteita. Näihin asioihin pureudumme TechTalkin ja Visma TechZonen avulla.

Siirry Visman TechZonelle ja kuuntele uusimmat TechTalk jaksot!

 

Vastuullisuus Vismalla


Johtavana kansainvälisenä ohjelmistotoimittajana meillä on mahdollisuus ja vastuu edistää hyvinvointia maailmassa. Erilaisilla toimilla ajamme muutosta kohti kestävämpiä liiketoimintatapoja kaikessa toiminnassamme ja arvoketjuissamme.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet luovat vastuullisuustyöllemme toimintakehyksen. Ne auttavat meitä priorisoimaan toimiamme ja yksinkertaistavat edistymisemme seuraamista.

Haluamme auttaa ihmisiä suoraan aikaa säästävillä ohjelmistoilla, investoinneilla paikallisiin yhteisöihin, ihmisoikeuksien kunnioittamisella ja ympäristön hyvinvoinnin edistämisellä.

Lue lisää englanniksi: Sustainability at Visma

Tutustu blogikirjoituksiimme

Nuoria koodareita ei tulisi nähdä riskinä – potentiaali on valtava

Olen viime aikoina törmännyt mediassa asiaan, joka pohdituttaa kovasti: työmarkkinoilla olisi tarjolla nuoria koodareita, mutta heitä ei palkata, vaikka olisi tarvetta koodareille. Viimeksi asiasta kirjoitti Helsingin Sanomat. Nuoret koodarit nähdään kuulemma riskinä! Aluksi nostin vain vähän kulmia itsekseni, mutta sitten aloin miettiä, olisiko minullakin tähän jotain sanottavaa näillä kilometreillä.

Eiväthän naiset ole kiinnostuneita teknologiasta

UN Women toteaa: "Maailma tarvitsee tiedettä, ja tiede tarvitsee naisia ja tyttöjä". Tänään vietetään kansainvälistä päivää naisille ja tytöille tieteen ja teknologian parissa.

Visman Summer Internship 2021

Tänä kesänä Visman Summer Internship -ohjelmaan valittiin neljä opiskelijaa. Pyysimme heitä kirjoittamaan kesästään ja kertomaan kokemuksistaan ohjelmaan liittyen. Lue heidän kesästään Vismalla!