Jaettu arki on vähemmän arkea

Arvomme yhdistävät meitä

arvomme_yhdistavat_meita.jpg

Yrittäjähenkisyys

 

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodiimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa.

Vastuullisuus

 

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin - luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.

Sitoutuneisuus

 

Asiakkaamme luottavat kykyymme luoda teknologiaa ja palveluita, jotka helpottavat heidän arkeaan. Otamme luottamuksen tosissamme ja teemme kaikkemme, että yllämme sellaisiin huippusuorituksiin, joiden avulla asiakkaamme menestyvät.

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Erilaisuutta hyödyntämällä pystymme edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan huipputason ohjelmistoja monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

#Vismalife

Visma TechZone

Uudet teknologiat ja suuntaukset vievät meitä eteenpäin ja tarjoavat meille uusia mahdollisuuksia. Tämän myötä kohtaamme myös uusia haasteita. Näihin asioihin pureudumme TechTalkin ja Visma TechZonen avulla.

Siirry Visman TechZonelle ja kuuntele uusimmat TechTalk jaksot!

 

Vastuullisuus Vismalla


Johtavana kansainvälisenä ohjelmistotoimittajana meillä on mahdollisuus ja vastuu edistää hyvinvointia maailmassa. Erilaisilla toimilla ajamme muutosta kohti kestävämpiä liiketoimintatapoja kaikessa toiminnassamme ja arvoketjuissamme.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet luovat vastuullisuustyöllemme toimintakehyksen. Ne auttavat meitä priorisoimaan toimiamme ja yksinkertaistavat edistymisemme seuraamista.

Haluamme auttaa ihmisiä suoraan aikaa säästävillä ohjelmistoilla, investoinneilla paikallisiin yhteisöihin, ihmisoikeuksien kunnioittamisella ja ympäristön hyvinvoinnin edistämisellä.

Lue lisää englanniksi: Sustainability at Visma

Tutustu blogikirjoituksiimme

Visman Summer Internship 2021

Tänä kesänä Visman Summer Internship -ohjelmaan valittiin neljä opiskelijaa. Pyysimme heitä kirjoittamaan kesästään ja kertomaan kokemuksistaan ohjelmaan liittyen. Lue heidän kesästään Vismalla!

Summer Internship – Fiilikset kesän lopussa

Tapahtumarikas kesä on takana ja Visman pohjoismainen Summer Internship -ohjelma on nyt tullut päätökseensä. Leena ja Rasmus ovat olleet Visman suomalainen edustus ohjelmassa. Näin kesän päätteeksi on tullut aika tiedustella, mitä kesästä jäi käteen ja mitkä fiilikset ovat.