Visma työpaikkana

Yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki rennossa työilmapiirissä

Visman kulttuuri on lukuisten yhdistymisten ja yrityskauppojen tulos. Visma tekee yhteensä kaikilla markkinoillaan noin 20 yrityskauppaa joka vuosi. Ostetut yritykset integroidaan Vismaan löyhästi, jotta yritykset voivat jatkaa toimintaansa pitkälti kuten ennen yrityskauppaa. Näin ostettujen yritysten toiminta jatkuu omassa kotimaassa ja oman henkilöstön voimin.

Juha Mäntylä 250x250.png

 

“Haluamme, että yhtiön johto, avainhenkilöt, asiakaspalvelu ja myynti säilytetään itsenäisenä. Integroimme joitain talous-, hr- ja ict-toimintoja, mutta emme halua menettää terävyyttä, jonka avulla yritys on kasvanut ja pärjännyt.”

- Juha Mäntylä, hallituksen jäsen, Visma Finland Holding Oy

Visma koostuu siis kymmenistä melko itsenäisesti toimivista yhtiöistä. Täten Vismalla ei ole yhtä, vaan kymmeniä eri kulttuureja. Nämä erilaiset kulttuurit ovat Visman suurimpia vahvuuksia. Jokaiselle yksikölle ja tiimille annetaan lupa näyttää omilta itseltään, eli työntekijöiltään. 

Tässä ainutlaatuisessa tavassa organisoitua on monia hyviä puolia. Pääset tekemään töitä pienessä tiimissä ja lähellä asiakasta. Myös johto on lähellä ja päätöksenteko nopeaa. Taustalla on kuitenkin vakaan konsernin tuki.

Mies 300x180.jpg

Kahvikuppi 300x180.jpg

Rento 300x180.jpg

Sininen paita 300x180.jpg

Hymyilevä 300x180.jpg

Peli 300x180.jpg

Nainen 300x180.jpg

Koripallo 300x180.jpg

Arvomme yhdistävät meitä


Vaikka Visman kulttuurit eroavat toisistaan, niitä yhdistää myös monta asiaa. Arvomme ovat olennainen osa kulttuuriamme. Ne ohjaavat meitä kaikessa päätöksenteossa ja toimivat inspiraationa sekä työntekijöille, yhteistyökumppaneille että asiakkaille.

Kunnioitus 250x250.png

Kunnioitus

Kunnioitamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Toimimme yhteistyössä erilaisuutta ja yksilöitä kunnioittaen. 

Luotettavuus 250x250.png

Luotettavuus

Laatu ja luotettavuus on kaiken toiminnan keskiössä. Rakennamme luottamusta ratkaisuihimme, organisaatioon ja ihmisiin.

Innovatiivisuus 250x250.png

Innovatiivisuus

Pyrimme pysymään aina teknologian kehityksen kärjessä. Luomme, haastamme ja tuomme inspiraatiota toimialan standardeihin.

Osaaminen 250x250.png

Osaaminen

Huolehdimme korkeasta osaamistasostamme ja luotamme osaamiseemme. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tukemaan myös toistemme oppimista.

Yhteishenki 250x250.png

Yhteishenki

Tuemme ja rohkaisemme työntekijöitämme tähtäämään korkealle. Yhdessä autamme asiakkaitamme kasvamaan ja luomaan menestyvää liiketoimintaa. 

 

Millaista työnteko Vismalla on?

Tutustu Vismaan blogissa:

Mitä Visma Publicin avainhenkilöt lukevat vapaa-ajallaan? Ota tästä kirjavinkit talteen!

Meillä Visma Publicissa on monia henkilöitä, jotka viettävät vapaa-aikaansa kirjojen parissa. Kirjoiksi valikoituu vaihtelevasti erilaisia työelämää ja liiketoimintaa tukevia opuksia, maailman tai ainakin suomen kirjallisuuden uusia ja vanhoja klassikoita sekä viihdekirjallisuutta. Tässä muutama vinkki, jos kesälukemistosi kaipaa täydennystä.

Lue lisää »
Roadmap

Mikä ihmeen Roadmap?

Kun tehdään mitä tahansa tuotetta, on kehityksen suuntaviivoina Roadmap. Termi vilahtelee usein varsinkin tuotekehityksessä työskentelevien puheissa, mutta se ohjaa yhtä lailla koko organisaation tekemistä. Roadmap on tuotekehityksen tukena silloinkin kun puntaroidaan esim. miksi jokin ominaisuus tehdään ohjelmaan ja jotain toista taas ei. Lue blogista mitä tämä kartta pitää sisällään ja miten se muotoutuu.

Lue lisää »
Työelämään tutustumista Vismalla

Työelämään tutustumista Vismalla

Yhdeksäsluokkalainen Fanny vietti viikon TET-harjoittelussa Wilma-tiimissä Vaasan toimistolla. Viisi päivää kuluivat nopeasti erilaisiin tehtäviin tutustuen. Lue blogista lisää Fannyn kokemuksia TET-viikosta.

Lue lisää »