Visma työpaikkana

Yrittäjähenkisyys ja tekemisen meininki rennossa työilmapiirissä

Visman kulttuuri on lukuisten yhdistymisten ja yrityskauppojen tulos. Visma tekee yhteensä kaikilla markkinoillaan noin 20 yrityskauppaa joka vuosi. Ostetut yritykset integroidaan Vismaan löyhästi, jotta yritykset voivat jatkaa toimintaansa pitkälti kuten ennen yrityskauppaa. Näin ostettujen yritysten toiminta jatkuu omassa kotimaassa ja oman henkilöstön voimin.

Juha Mäntylä 250x250.png

 

“Haluamme, että yhtiön johto, avainhenkilöt, asiakaspalvelu ja myynti säilytetään itsenäisenä. Integroimme joitain talous-, hr- ja ict-toimintoja, mutta emme halua menettää terävyyttä, jonka avulla yritys on kasvanut ja pärjännyt.”

- Juha Mäntylä, hallituksen jäsen, Visma Finland Holding Oy

Visma koostuu siis kymmenistä melko itsenäisesti toimivista yhtiöistä. Täten Vismalla ei ole yhtä, vaan kymmeniä eri kulttuureja. Nämä erilaiset kulttuurit ovat Visman suurimpia vahvuuksia. Jokaiselle yksikölle ja tiimille annetaan lupa näyttää omilta itseltään, eli työntekijöiltään. 

Tässä ainutlaatuisessa tavassa organisoitua on monia hyviä puolia. Pääset tekemään töitä pienessä tiimissä ja lähellä asiakasta. Myös johto on lähellä ja päätöksenteko nopeaa. Taustalla on kuitenkin vakaan konsernin tuki.

Mies 300x180.jpg

Kahvikuppi 300x180.jpg

Rento 300x180.jpg

Sininen paita 300x180.jpg

Hymyilevä 300x180.jpg

Peli 300x180.jpg

Nainen 300x180.jpg

Koripallo 300x180.jpg

Arvomme yhdistävät meitä


Vaikka Visman kulttuurit eroavat toisistaan, niitä yhdistää myös monta asiaa. Arvomme ovat olennainen osa kulttuuriamme. Ne ohjaavat meitä kaikessa päätöksenteossa ja toimivat inspiraationa sekä työntekijöille, yhteistyökumppaneille että asiakkaille.

Kunnioitus 250x250.png

Kunnioitus

Kunnioitamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Toimimme yhteistyössä erilaisuutta ja yksilöitä kunnioittaen. 

Luotettavuus 250x250.png

Luotettavuus

Laatu ja luotettavuus on kaiken toiminnan keskiössä. Rakennamme luottamusta ratkaisuihimme, organisaatioon ja ihmisiin.

Innovatiivisuus 250x250.png

Innovatiivisuus

Pyrimme pysymään aina teknologian kehityksen kärjessä. Luomme, haastamme ja tuomme inspiraatiota toimialan standardeihin.

Osaaminen 250x250.png

Osaaminen

Huolehdimme korkeasta osaamistasostamme ja luotamme osaamiseemme. Olemme innokkaita oppimaan uutta ja tukemaan myös toistemme oppimista.

Yhteishenki 250x250.png

Yhteishenki

Tuemme ja rohkaisemme työntekijöitämme tähtäämään korkealle. Yhdessä autamme asiakkaitamme kasvamaan ja luomaan menestyvää liiketoimintaa. 

 

Millaista työnteko Vismalla on?

Tutustu Vismaan blogissa:

Sovellusasiantuntijan päivä täyttyy mielenkiintoisista asiakaskohtaamisista

Minua ilahduttaa erityisesti, jos voin parantaa toisen päivää. Tärkeimpänä pidän kuitenkin kuuntelemisen taitoa.

Lue lisää »

Summer Internship – Fiilikset kesän lopussa

Tapahtumarikas kesä on takana ja Visman pohjoismainen Summer Internship -ohjelma on nyt tullut päätökseensä. Leena ja Rasmus ovat olleet Visman suomalainen edustus ohjelmassa. Näin kesän päätteeksi on tullut aika tiedustella, mitä kesästä jäi käteen ja mitkä fiilikset ovat.

Lue lisää »
Summer interns

Summer Internship – Kesätyöt sujuvat myös etäyhteyksillä

Kevät ja kesä 2020 on ollut poikkeuksellista aikaa työpaikoilla. Lähes kaikki Visman työntekijät siirtyivät etätöihin maaliskuussa koronaviruksen nopean leviämisen takia. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta Vismalla on kesällä töissä lukuisia kesätyöntekijöitä. Kysyimme kahdelta heistä, millaista työnteko on ollut tänä kesänä.

Lue lisää »