Kesätyö Vismalla

Haluatko työskennellä Euroopan johtavassa ohjelmistoyhtiössä ja muokata yhteiskunnan tulevaisuutta teknologian avulla? Tule osaksi Visma-perhettä ja työskentele projektipäällikkönä Vismalla kesän ajan!

Etsimme vuosittain lahjakkaita ja motivoituneita IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden opiskelijoita Visman Summer Internship -ohjelmaan. Summer Interninä pääset tutustumaan tarkemmin yhteen Visman lukuisista liiketoiminta-alueista ja saat käytännön kokemusta projektin johtamisesta.  Kesän ajan olet vastuussa strategisesti tärkeän projektin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Haluamme antaa sinulle paljon vastuuta ja nähdä sinun ylittävän itsesi! 

Mielestämme kesästä tulee myös nauttia. Järjestämme kesän aikana useita sosiaalisia aktiviteetteja, jotta pääset tutustumaan kollegoihin Suomessa sekä muihin Summer Interneihin ympäri pohjoismaita. Lisäksi saat koulutusta asiaankuuluvista työkaluista ja osallistut mielenkiintoisille kursseille työn ohessa.

Mitä tarjoamme?

  • Haastavan projektipohjaisen kesätyön
  • Työn strategisesti tärkeän projektin parissa
  • Vastuuta ja vapautta työtehtävien tekemiseen
  • Laajan verkoston kollegoja
  • Kilpailukykyisen palkan

Millaista summer interniä haemme?

  • Olet IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden opiskelija ja sinulla on 1-2 vuotta jäljellä valmistumiseen
  • Olet menestynyt opinnoissasi
  • Puhut suomen ja/tai jonkin toisen pohjoismaisen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia
  • Olet utelias, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • Otat haasteet innolla vastaan

Haku ohjelmaan 

Hakuaika Summer Intrenship -ohjelmaan on vuoden 2023 osalta päättynyt. Vuoden 2024 haku alkaa tammikuussa.

 

 

Lue kesätyöntekijöiden kokemuksista blogistamme

Visman Summer Internship 2021

Tänä kesänä Visman Summer Internship -ohjelmaan valittiin neljä opiskelijaa. Pyysimme heitä kirjoittamaan kesästään ja kertomaan kokemuksistaan ohjelmaan liittyen. Lue heidän kesästään Vismalla!

Summer Internship – Fiilikset kesän lopussa

Tapahtumarikas kesä on takana ja Visman pohjoismainen Summer Internship -ohjelma on nyt tullut päätökseensä. Leena ja Rasmus ovat olleet Visman suomalainen edustus ohjelmassa. Näin kesän päätteeksi on tullut aika tiedustella, mitä kesästä jäi käteen ja mitkä fiilikset ovat.

Summer interns

Summer Internship – Kesätyöt sujuvat myös etäyhteyksillä

Kevät ja kesä 2020 on ollut poikkeuksellista aikaa työpaikoilla. Lähes kaikki Visman työntekijät siirtyivät etätöihin maaliskuussa koronaviruksen nopean leviämisen takia. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta Vismalla on kesällä töissä lukuisia kesätyöntekijöitä. Kysyimme kahdelta heistä, millaista työnteko on ollut tänä kesänä.

Summer Internship – Kesän ensimmäiset askeleet

Visma palkkaa vuosittain kesäksi nuoria talentteja osana pohjoismaista Summer Internship -ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmaan valittiin Suomesta Leena ja Rasmus, kaksi motivoitunutta ja lahjakasta maisterivaiheen opiskelijaa Aalto-yliopistolta. 

Summer Internship – Kesä automaatio- ja koneoppimisprojektin parissa

Tapahtumarikas kesä on takana ja Visman Summer Internship on nyt tullut päätökseensä. Kaksi lahjakasta Aalto-yliopiston maisterivaiheen opiskelijaa, Mirva ja Heidi, tekivät kesän aikana töitä Vismalle strategisesti tärkeän koneoppimis- ja automaatioprojektin parissa.

Summer Internship – Kesä Vismalla

Joka vuosi Visma palkkaa kesäksi nuoria talentteja osana pohjoismaalaista Summer Internship-ohjelmaa. Tänä vuonna ohjelmaan valittiin Mirva ja Heidi, kaksi lahjakasta maisterivaiheen opiskelijaa Aalto-yliopistolta.