Käynnistä urasi Management Traineena Vismalla

Management Traineena Vismalla olet vastuussa strategisesti tärkeiden projektien suunnittelusta sekä läpiviennistä. Jokainen projekti räätälöidään henkilökohtaiset toiveesi ja akateemiset taitosi huomioiden, mutta sinun odotetaan pystyvän työskentelemään myös mukavuusalueesi ulkopuolella. Pääset kehittämään itseäsi monilla eri osa-alueilla mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Haluamme antaa sinulle paljon vastuuta ja nähdä sinun ylittävän itsesi! Aikaisemmat Management Traineet ovat työskennelleet hyvin laaja-alaisesti erilaisissa projekteissa. Projektit ovat liittyneet esimerkiksi tekoälyyn ja koneoppimiseen, tuotekehitykseen, yritysjärjestelyihin sekä asiakaskokemukseen.

Management Trainee -vuoden aikana saat viisi erilaista projektia, joiden kautta opit johtamaan projekteja ja saat kokemusta strategisesta päätöksenteosta. Projektien aikana saat luotua itsellesi laajan kollegaverkoston ympäri pohjoismaita. Yhdessä mentorin ja ohjelman koordinaattorin kanssa varmistatte asiantuntijuutesi kasvun sinulle soveltuvien projektien vauhdittamana. Yhdessä suunnittelette myös sinulle sopivaa urapolkua Vismalla.

Management Trainee -ohjelmaan rekrytoidaan kandidaatteja useasta maasta Euroopassa. Päätoimipaikkasi trainee-vuoden ajan on Helsingissä, mutta mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä myös ulkomailla. Mikäli mahdollista, ensimmäisen projektin parissa työskennellään Oslossa Visman pääkonttorilla. 

Ohjelma alkaa vuosittain elo-syyskuun vaihteessa.

Mitä tarjoamme?

 • 12 kuukautta kestävän trainee-ohjelman
 • Viisi mielenkiintoista projektia 
 • Mahdollisuus työskennellä ulkomailla 
 • Kilpailukykyinen palkka
 • Laaja verkosto kollegoita ympäri eurooppaa
 • Vapaa-ajan aktiviteetteja 

Millaisia harjoittelijoita haemme?

 • Olet vastavalmistunut yliopistosta, ja sinulla on tutkinto IT-alalta, taloustieteestä, johtamisesta tai liiketaloudesta
 • Sinulla on korkeintaan kaksi vuotta työkokemusta
 • Olet menestynyt opinnoissasi
 • Puhut suomen ja/tai jonkin toisen pohjoismaisen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia
 • Olet utelias, oma-aloitteinen ja otat haasteet innolla vastaan

Haku ohjelmaan

Hakuaika vuoden 2023 Management trainee -ohjelmaan on päättynyt. Vuoden 2024 haku alkaa joulukuussa.

 

Lue Management Traineeden kokemuksista blogissa:

Robin Åkerberg

Ensimmäiset Management Trainee-viikot

Robin Åkerberg hyppäsi noin kuukausi sitten Management Traineen rooliin Vismalla. Trainee-vuosi koostuu viidestä projektista ja tarkoituksena on päästä kunnolla perehtymään Vismaan ja kokeilemaan eri työympäristöjä. 

Management Trainee -vuoden tunnelmia

Julian Management Trainee -vuotta on takana nyt 9 kuukautta. Syksyllä Trainee-vuosi tulee päätökseensä, ja Julia siirtyy kohti uusia haasteita Visman sisällä. Mitkä ovat Julian tunnelmat? Mitä hän on oppinut kuluneiden kuukausien aikana?

Ensimmäiset Management Trainee-kuukaudet

Nimeni on Julia Hakanpää ja hyppäsin Management Traineen rooliin Vismalla reilut kaksi kuukautta sitten. Yhteensä yhdeksän vastavalmistunutta valittiin Management Trainee -positioon kaikista Pohjoismaista, ja toimin tänä vuonna porukan Suomen edustuksena.

Vuosi Vismalla Management Traineena

Visma rekrytoi vuosittain opiskelijoita pohjoismaiden eri puolilta trainee ohjelmiin, jotka myös suoritetaan eri puolilla Visman yhtiöitä. Yksi näistä on vuoden mittainen, vaativa ja kovan profiilin saanut Visma Management Trainee-ohjelma. Tämä toimii ainutlaatuisena ponnahduslautana nuorille lahjakkuuksille ja ohjelman käyneitä Vismalaisia näkee edelleenkin Visman eri yhtiöiden merkittävissä rooleissa.