Mahdollisuudet tulevaisuuden kyvyille

Kansainväliset harjoitteluohjelmat

Visma Tech Talent - ohjelma

Ohjelmistokehittäjille suunnatussa ohjelmassa pääset työskentelemään useamman tuotekehitystiimin ja -aihealueen kanssa ja selvittämään, minkä asioiden kanssa haluat työskennellä tulevaisuudessa. Vuoden aikana pääset kehittämään osaamistasi myös ohjelmaan kuuluvien kurssien ja hackathonien merkeissä. Ohjelman on kansainvälinen, joten pääset halutessasi matkustamaan projektien ja sosiaalisten aktiviteettien merkeissä.

Lue lisää Tech Talent ohjelmasta »

Management Trainee -ohjelma

Vuoden kestävässä ohjelmassa vastaat heti ensimmäisestä päivästä lähtien oikeiden projektien johtamisesta usealla yrityksen strategisella toimialalla. Jokainen projekti valitaan henkilökohtaiset ja akateemiset taitosi huomioiden, mutta sinun odotetaan pystyvän työskentelemään myös mukavuusalueesi ulkopuolella. Pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan tulevaisuuden uraasi.

Lue lisää Management Trainee ohjelmasta »

Summer Internship -ohjelma

Visma tarjoaa motivoituneille IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä kesän ajan haastavan, strategisesti tärkeän projektin parissa. Summer interninä pääset tutustumaan tarkemmin yhteen Visman lukuisista liiketoiminta-alueista ja saat käytännön kokemusta projektin johtamisesta. Kesän aikana pääset myös tutustumaan muihin Summer Interneihin muualta Euroopasta.

Lue lisää Summer Internship -ohjelmasta »

Tutustu vuoden 2021 Management Traineihin

Talent Community


Mikäli haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi Vismalla, mutta sinua kiinnostava tehtävä ei ole tällä hetkellä haussa, kerro itsestäsi avoimen hakemuksen muodossa liittymällä Talent Communityymme. Communityn kautta olemme sinuun yhteydessä, mikäli profiiliisi sopiva tehtävä meillä avautuu.

Liity Visman Talent Communityyn tästä »