Uratarina: Tommi Salo ”Luota aina itseesi ja omaan osaamiseesi”

Olen Tommi Salo ja olen ollut Tampuurilla jo reilun 15 vuoden ajan. Toimin visuaalisena sovellussuunnittelijana Salon konttorillamme. Työni jakautuu sovelluskehityksen ja asiakastuen välillä. Sovelluskehityksen saralla työ koostuu visuaalisuuden ja käyttöliittymän suunnittelusta, joka näkyy vahvasti myös asiakkaiden suuntaan. Asiakastukitehtävät tuovat omaan työhöni vaihtelua, sillä tehtävät ovat erilaisia ja niitä pystyy valikoimaan omien aikataulujen, sekä osaamistason mukaan. Asiakastuen ja sovellussuunnittelun välillä tasapainottelu luo työympäristön, jossa hommia on jatkuvasti ja tasaisesti, eikä tarvitse miettiä mitä seuraavaksi tekisi.

Avoin työyhteisö tekee hyvää tulosta poikkeusoloista huolimatta

Visma Tampuurilla on tehty keväällä 2020 ennätystulosta poikkeusajasta huolimatta. Tampuurilaiset ovat tehneet hyvää tulosta ja samalla henkilöstön hyvinvointi sekä sitoutuminen ovat mittausten ja kyselyiden mukaan erinomaisella tasolla. Mikä on Visma Tampuurin menestyksen salaisuus? Miten henkilöstön ja yrityksen toimintakyky säilytettiin poikkeustilanteessa? Visma Tampuurin HR-johtaja Salla Arvonen avaa onnistumisen taustoja.
Roadmap

Mikä ihmeen Roadmap?

Kun tehdään mitä tahansa tuotetta, on kehityksen suuntaviivoina Roadmap. Termi vilahtelee usein varsinkin tuotekehityksessä työskentelevien puheissa, mutta se ohjaa yhtä lailla koko organisaation tekemistä. Roadmap on tuotekehityksen tukena silloinkin kun puntaroidaan esim. miksi jokin ominaisuus tehdään ohjelmaan ja jotain toista taas ei. Lue blogista mitä tämä kartta pitää sisällään ja miten se muotoutuu.