Siirry sisältötekstiin

8 sitaattia, jotka innostavat yrittäjyyteen

Tällä kertaa seuraa hieman tavallista kevyempi blogikirjoitus. Olemme nimittäin koonneet yhteen inspiroivia lainauksia, joiden toivomme antavan sinulle motivaatiota puskea eteenpäin. Lauseiden takana on aivan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet elämässään poikkeuksellisia asioita. Saa unelmoida!

Inspiroivia lainauksia yrittäjälle
Inspiroivia lainauksia yrittäjälle

 

Ole kärsivällinen itseäsi kohtaan. Itsekasvu on herkkä asia, se on pyhä maa. Ei ole suurempaa investointia. – Stephen Covey

On yleistä kiirehtiä päästäkseen nopeasti kohti menestystä. Jos kuitenkin olet kärsivällinen ja valmis jatkuvasti kehittämään itseäsi, on matka menestykseen yhtä miellyttävä kuin lopullinen kohdekin. Itsensä kehittäminen on aina investoinnin arvoista.

Kuka? Stephen Covey oli yhdysvaltalainen opettaja, kirjailija, yrittäjä ja luennoitsija. Hän on saanut useita yrittäjyyteen liittyviä kansainvälisiä tunnustuksia ja palkintoja.

 

Jos voit unelmoida siitä, voit tehdä sen. – Walt Disney

Jokainen suuri menestystarina on alkanut suuresta näkemyksestä. Millainen sinun näkemyksesi on?

Kuka? Walter ”Walt” Disney ei esittelyjä kaipaa. The Walt Disney Company -viihdeteollisuusyhtiön perustajan tapa yhdistää kaikki monipuolinen viihdealan toimintansa yhden yrityksen alaisuuteen oli aikanaan vallankumouksellinen.

 

Meidän on kouluttauduttava sisäisesti. Käyttäkäämme voimaa hyökkäykseen heikkouksiamme vastaan. Ei ole kyse heikkouksien kieltämisestä, ainoastaan sen oikeudesta pysyä meissä. – Vince McConnell

Itseensä panostaminen tarkoittaa jatkuvaa itsearviointia ja se puolestaan kitkee pois heikkouksiamme. Kyseessä ei silti ole täydellisyyden tavoittelu. Ajatuksena on keskittyä omien sisäisten kompastuskiviemme voittamiseen.

Kuka? Vince McConnell, McConnell Athletics-yrityksen perustaja on toiminut lähes 30 vuotta personal trainerina – jo silloin, kun fitness-buumia ei vielä ollut eikä personal trainereista juurikaan puhuttu.

 

Kaikilla suurilla johtajilla on ollut yksi yhteinen luonteenpiirre: halu kohdata ihmisten ahdistus omassa ajassaan. Tämä on johtajuuden ydin. -John Kenneth Galbraith

Johtajuus, kuten yrittäjyys, vaatii rohkeutta ja kykyä pysyä tyynenä epämukavinakin aikoina. Mitä rauhallisempana pysyt haasteiden edessä, sitä parempi johtaja olet.

Kuka? Kanadalaissyntyinen John Kenneth Galbraith oli yksi 1900-luvun merkittävimmistä taloustieteilijöistä. Hän toimi myöhemmin talousprofessorina Harvardin yliopistossa.

 

Jatkuva oppiminen on vähimmäisvaatimus millä tahansa alalla. -Denis Waitley

Älä koskaan lopeta oppimasta. Jos et opiskele, tietosi vanhentuvat nopeasti. Seurustele itseäsi älykkäämpien ihmisten kanssa, jotka aina haastavat sinut uusilla ideoilla, uusilla tekniikoilla ja näyttävät uusia tapoja tehdä asioita.

Kuka? Denis E. Waitley on yhdysvaltalainen yleisöluennoitsija, menestyskirjailija ja konsultti.

 


Innostus on tuiketta silmissäsi, tapa jolla kävelet, kädenpuristuksessasi ja vastuttamattomassa tahdossa ja energiassa toteuttaa ideoitasi. – Henry Ford.

Kun rakastat sitä mitä teet, sinulla on intohimo joka vie eteenpäin usein hektiselläkin yrittäjyyden tiellä. Vaali tuota intohimoa.

Kuka? Henry Ford on Ford Motor Companyn perustaja, joka vaikutti osaltaan massatuotannon kehittymiseen.

 


Työnteon ilon salaisuus kiteytyy yhteen sanaa: erinoimaisuus. Kun tietää tekevänsä asian loistavasti, tekemisestään myös nauttii. – Pearl Buck

Pyri erinomaisuuteen kaikessa mitä teet. Kekseliäät ja tinkimättömät henkilöt saavuttavat erinomaisia tuloksia.

Kuka? Pearl S. Buck oli yhdysvaltalainen kirjailija, jolle myönnettiin Nobelin kirjallisuuspalkinto.
vuonna 1938.