Organisation

Visman Bug Bounty -toiminta huomioitiin Vuoden kyberteko -palkinnolla

Tivi-lehti on valinnut yhdessä asiantuntijaraadin kanssa vuoden kyberteoksi Bug Bounty -toiminnan Suomessa. Palkinnon saavat Visma Enterprise, LähiTapiola ja Verohallinto. Vismalta Bug Bounty -toiminnassa ovat mukana Suomen suosituin matka- ja kuluhallintajärjestelmä Visma M2, työajanhallintajärjestelmä Visma Tiima sekä Saima HR.

Tivi-lehti on valinnut yhdessä asiantuntijaraadin kanssa vuoden kyberteoksi Bug Bounty -toiminnan Suomessa. Palkinnon saavat Visma Enterprise, LähiTapiola ja Verohallinto.

Tivi-lehti nostaa esiin kybertoiminnan edelläkävijoitä ja palkitsi yritykset, jotka ovat ennakkoluulottomasti antaneet hakkereiden selvittää mahdollisia tietoturvariskejä. Vismalta Bug Bounty -toiminnassa ovat mukana Suomen suosituin matka- ja kuluhallintajärjestelmä Visma M2, työajanhallintajärjestelmä Visma Tiima sekä Saima HR -kokonaisuus.

Tuotteemme ovat alusta lähtien suunniteltu turvallisiksi pilvipalveluiksi. Lähdimme Bug Bountyyn mukaan varmistaaksemme, että ratkaisujemme tietoturva pysyy jatkuvasti huipussaan. On hienoa, että pitkäjänteinen työmme tietoturvallisten ratkaisujen kehittämiseksi on huomattu sekä asiakkaiden että nyt myös ulkopuolisen arvioijan toimesta, toteaa Visman Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Mikkonen.

Palkinto jaettiin Tivi Digital & Cyber Security -tapahtumassa 23.11. Asiantuntijaraatiin kuuluivat F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, tietokirjailija Petteri Järvinen, tutkija Jarno Limnell ja VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku sekä Tivi-lehden toimittaja Heidi Kähkönen.

Lisätietoja: 
Jukka Mikkonen, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 823 7698


Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Menestyksemme pohjautuu tunnettuihin ja luotettaviin ohjelmistoihin M2, Tiima, Saima HR, Saima Rekry ja Visma EasyCruit, joissa yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys.Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 900 asiantuntijaa. visma.fi/enterprise

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222