Säästä työaika olennaiseen

Toimiala- ja säännöstöriippumattoman Tiiman avulla hoidat työajan kirjaamisen, kohdistamisen, suunnittelun ja seurannan missä vain, milloin vain.

Varaa ilmainen 15 min demo

Työajanhallinta-työkalu

Tiima Työajan avulla kerätään tehdyt työtunnit ja kohdistetaan ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille. Esimiehille on omat työkalut kirjattujen tapahtumien seurantaan sekä hyväksyntään ja näin koko ketju kirjaamisesta hyväksyntään ja sieltä edelleen muihin järjestelmiin on täysin sähköinen. 

Tiima työaika

Työaikakirjaukset voidaan tehdä selaimella, älypuhelimella, tabletilla tai erillisillä kellokorttijärjestelmillä.

Nopea työvuorosuunnittelu

Tiima Työvuorosuunnittelun avulla voidaan suunnitella isojenkin organisaatioiden vuorot nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Tulkitut palkkatapahtumat

Tiima Tulkinta muodostaa automaattisesti tulkittuja palkkatapahtumia työaikatiedoista ja helpottaa näin palkanlaskentaa sekä vähentää virheitä.

Lue lisää

Etuja yritykselle

 • Kirjatut työaikatiedot laskutuksen ja palkanmaksun pohjaksi
 • Työaikasaldojen seuranta
 • Työsuoritteiden kohdistaminen omien laskentatunnisteiden mukaisesti
 • Käytettävissä runsaasti automaattitoimintoja
 • Tiedonsiirto sisään ja ulos joustavasti
 • Täydellinen yhteensopivuus Tiima Tulkintaan sekä Tiima Työvuorosuunnitelmaan

Etuja esimiehelle

 • Työaikatapahtumien tarkastaminen ja hyväksyminen
 • Sijaisuuksien määrittely
 • Hälytykset hyväksyttävistä tapahtumista sähköpostiin
 • Lomasuunnittelu
 • Kattavat raportoinnit Exceliin
 • Työvuorojen kirjaaminen

 

Asiakaskokemus

Meritaidon työaikaa luotsaa Tiima

Meritaito luottaa työajanhallinnassa ja työaikatietojen tulkinnassa Tiimaan.

Meritaito on Itämeren alueen johtavia vesialueiden kehittäjiä, jonka historia ulottuu aina luotsi- ja majakkalaitoksen perustamisen aikoihin asti. Yritys tuottaa ja kehittää korkeaan teknologiaan perustuvia palveluja, joilla tähdätään ympäristöhaittojen ennalta ehkäisyyn sekä ympäristöriskien pienentämiseen. Vastuullisuus ja ympäristön hyvinvointi ovat etusijalla Meritaidon työtavoissa. Yhteistyökumppanina Visma jakaa Meritaidon tavoitteen kantaa vastuuta ympäristöstä ja tarjoaa ohjelmistojen kautta mahdollisuuden pienentää ekologista jalanjälkeä prosesseja automatisoimalla ja sähköistämällä.

Meritaito on pitkäaikainen Tiiman käyttäjä, jolla on käytössä sekä työajanhallinnan työkalu Tiima Työaika että työaikatietojen tulkintaa automatisoiva Tiima Tulkinta. Tiima Työajan avulla voidaan kerätä sekä kirjata kohdistetusti tehdyt työtunnit ja lisäksi se mahdollistaa lomien ja poissaolojen suunnittelun sekä kirjaamisen. Tiima Tulkinta muodostaa tehdyistä kirjauksista tai leimatiedoista tulkittuja palkkatapahtumia.
Haasteena Meritaidolle olivat erityisesti erilaiset manuaalisia kirjauksia vaativat lisät. Tiima Tulkinnan käyttöönotto toi kaivattuja helpotuksia käyttäjien kirjauksiin ja kirjattavien tapahtumien määrä väheni huomattavasti. Lisäksi käyttöön otettiin uusi käyttäjäystävällisempi tuntikortti, joka mahdollistaa muun muassa käyttäjän omien lisien jaksokohtaisen tarkastelun. Järjestelmän ja sen toiminnallisuuksien pitäminen Meritaidon tarpeiden tasalla on Vismalle tärkeää ja siitä huolehditaan käymällä yhdessä säännöllisesti läpi toimintoja ja kartoittamalla mahdollisia lisätarpeita. 

“Järkeistämällä järjestelmän käyttöä uudella toiminnallisuudella pystyimme tehostamaan toimintaamme reilusti”, toteaa Meritaidon HR-asiantuntija Arja Luoto. 


 

 

 

 

 

 

 

"Tiima säästää kaikkien aikaa, erityisesti palkanlaskennassa, jossa kaikki tiedostot ja raportit voidaan nyt ajaa järjestelmästä toiseen suoraan Tiimasta."

- Tiina Ojala, Lappeenrannan seurakuntayhtymä 

Lisää referenssejäLataa PDF ja lue miten Tiima työajanhallintajärjestelmä säästää aikaa Lappeenrannan seurakuntayhtymässä.

 

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

 

  

 

Mikko Joki-Korpela
asiakkuusjohtaja
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762
  Hanna Olkinuora
myyntineuvottelija
hanna.olkinuora@visma.com
044 306 9911
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.