Tehokas työkalu työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan

Kirjaudu järjestelmään

Tiima - ota työaika hallintaan

Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka suorittaa myös työajan tulkinnan puolestasi.

Lue lisää

Tiima Työajanseuranta

Tiima Työajanhallintajärjestelmä on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu. Se voi suorittaa myös TES-tulkinnan puolestasi. Tiima-kokonaisuus sisältää neljä selainkäyttöistä tuotetta: Tiima Työaika, Tiima Tulkinta, Tiima Työvuorosuunnittelu ja Tiima Resursointi. Voit käyttää näitä yhdessä tai erikseen yhtenäisen käyttöliittymän kautta.

Automatisoidut toiminnot huomioivat kaikki palkanmaksuun vaikuttavat tekijät, lomat ja poissaolot, toivotut vuorovahvuudet, henkilöiden osaamisalueet sekä vuorojen tasapuolisen jakautumisen. Tiima Työajanhallintajärjestelmän avulla päivittäiset työrutiinit tehostuvat ja aikaa vapautuu ydintehtävien hoitamiseen.

Tiima Työaikajärjestelmän työaikaleimaukset voi hoitaa myös mobiilisti paikasta riippumatta. Näin helpotat liikkuvan työn tekijöiden arkea, kun kerätään tiedot siellä, missä työtä tehdään. 

Työaikalaki määrittää, että työaikaa tulee seurata. Lukaise blogista Mikko Joki-Korpelan mietteitä työajanseurannasta.

Katso miten saat työajan hallintaan

Tiima Työaika

Tiima Työajan avulla kerätään tehdyt työtunnit ja kohdistetaan ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille. Tiima Työaika mahdollistaa lomien suunnittelun ja poissaolojen kirjaamisen yksinkertaiselta kalenterinäytöltä. Esimiehille on omat työkalut kirjattujen tapahtumien seurantaan sekä hyväksyntään ja näin koko ketju kirjaamisesta hyväksyntään ja sieltä edelleen muihin järjestelmiin on täysin sähköinen. Tiima Työaikaan voidaan myös tuoda tietoja valmiiksi esimerkiksi kellokorttijärjestelmistä. 

Tiima Mobiilin perusversion käyttö sisältyy Tiima Työajan SaaS-maksuun.

Tiiman hyödyt

Lue miksi kannattaa valita Tiima

 

Antamalla sähköpostiosoitteesi saat linkin materiaaliin. 
Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 
 

Tiima Tulkinta

Tiima Tulkinta muodostaa tulkittuja palkkatapahtumia joko henkilöiden tekemistä kirjauksista tai leimatiedoista. Tiedot voidaan tuoda Tiima Työajasta tai jostain muusta työajankeruujärjestelmästä. Tulkinta huomioi kellonajat, poissaolot, työvuorot ja muut palkanmaksuun vaikuttavat tekijät. Tämä usein käsintehty, hankala ja virhealtis vaihe hoituu nyt automaattisesti vapauttaen esimiesten ja palkkahallinnon aikaa ja resursseja. Tulkitut palkkatapahtumat on helppo siirtää asiakaskohtaisen liittymän avulla suoraan palkkoihin.

Tiima Resursointi

Tiima Resursointi on kätevä työkalu projektien hallinnointiin. Ratkaisun avulla suunnittelet ja hallinnoit optimaalisesti koko organisaation resursseja ja projekteja.

Tiima Työvuorosuunnittelu

Tiima Työvuorosuunnittelun avulla voidaan suunnitella isojenkin organisaatioiden vuorot nopeasti ja vaivattomasti. Suunnittelussa voidaan huomioida vuoroon tarvittavat osaamiset ja henkilöiden ominaisuudet. Suunnittelijan apuna on miehitysautomatiikka, joka huomioi muun muassa toivotut vuorovahvuudet, osaamiset, henkilöiden lomat ja muut poissaolot sekä vuorojen tasapuolisen jakautumisen.

Miksi työaikaa pitää seurata? 

Työaikaopas

Referenssit

Työehtosopimusten tulkinnat helposti Tiimaan

Helen Oy on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Yritys halusi korvata ikivanhan tuntikirjanpitonsa nykyaikaisella työajan kirjaamiseen soveltuvalla järjestelmällä.

”Meillä oli akuutti tarve. Uuden järjestelmän tuli toimia moitteettomasti yhteen eri järjestelmiemme kuten kulunvalvonnan, kunnossapidon, palkkalaskennan ja kirjanpidon kanssa. Lisäksi meidän tuli olla varmoja siitä, että järjestelmä osaisi tehdä työehtosopimuksen mukaiset tulkinnat oikein”, kertoo Helenin sovellusasiantuntija Veikko Paavola Tiiman alkuvaiheesta. 

Helen Oy

 
Virheiden määrä vähentynyt

Käyttöönotto sujui Paavolan mukaan mallikkaasti, Visman projektihallinta toimi hyvin. Helenilla ja Vismalla on säännöllisesti palavereita, joissa käydään läpi järjestelmän puutteita, virheitä ja kehittämisideoita.

”Oli positiivista, miten helposti saimme integroitua Tiiman toimimaan yhteen meidän muiden järjestelmien kanssa. Järjestelmä on vähentänyt merkittävästi erilaisten paperilomakkeiden pyörittämistä paikasta toiseen ja nopeuttanut hyväksymisprosessia huomattavasti. Samalla virheiden määrä on pienentynyt.”

Lue lisää

Tilaa Tiima-uutiskirje

Tiima-uutiskirjeessä kerromme työajanhallinnan viimeisimmät kuulumiset.

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 
 


 

 

 

 

 

 

 

"Tiima säästää kaikkien aikaa, erityisesti palkanlaskennassa, jossa kaikki tiedostot ja raportit voidaan nyt ajaa järjestelmästä toiseen suoraan Tiimasta."

- Tiina Ojala, Lappeenrannan seurakuntayhtymä 

Lisää referenssejäLataa PDF ja lue miten Tiima työajanhallintajärjestelmä säästää aikaa Lappeenrannan seurakuntayhtymässä.

 

Ota yhteyttä

 

Tiimimme

Mikko Joki-Korpela
Sales Executive
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762
Stefan Taurén
asiakkuusjohtaja
stefan.tauren@visma.com
050 331 7912
Mika Luukko
myyntijohtaja
mika.luukko@visma.com
040 500 3233