Visma Enterprise Oy

Tarjoamme henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita.  

Tutustu ratkaisuihin ja valitse teille sopivin järjestelmä

Henkilöstönhallintaratkaisut

Visma M2 

Visma M2 on nopea ja tehokas ratkaisu organisaation matka- ja kululaskutuksen hoitamiseen. Sen avulla voit tehostaa huomattavasti matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia.

 Lue lisää

Visma Saima 

Saima tarjoaa työkalut rekrytointien ja henkilöstön hallintaan, ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden.

 Lue lisää

Työvoimanhallintaratkaisut

Visma Tiima 

Visma Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka suorittaa myös työajan tulkinnan puolestasi. 

 

 Lue lisää

Numeron WFM 

Numeron WFM on kokonaisvaltainen ratkaisu työvoiman hallintaan vaativissa olosuhteissa. Jos suuri henkilöstömäärä, vuorotyö ja nopeasti muuttuvat tilanteet asettavat haasteita toiminnallesi, on Numeron WFM oikea valinta.

   Lue lisää

Opetushallinnon sähköiset ratkaisut

Kurre

Kurre on opetusjärjestelyiden suunnitteluohjelma. Kurrella tehdään työjärjestykset, suunnitellaan seuraavaa lukuvuotta ja hoidetaan opettajien ja opiskelijoiden työmäärälaskenta.

 Lue lisää

Wilma

 Wilma on verkkopalvelu, jolla saadaan suuri määrä tietoa käyttäjien ulottuville reaaliaikaisesti. 

 Lue lisää

Primus

 Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon ydin. Se toimii saumattomasti yhteen muiden ohjelmiemme, Kurren ja Wilman kanssa.

  Lue lisää

PrimusQuery 

PrimusQueryn avulla teet automatisoituja kyselyitä Primukseen.

  

 Lue lisää

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.