visma enterprise

Visma Enterprise Oy

Tarjoamme henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita.  

Yhteystiedot

Tutustu ratkaisuihin ja valitse teille sopivin järjestelmä

Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. 

Tuotteitamme ovat koulumaailman Wilma, Kurre ja Primus, henkilöstöhallinnon Saima HR, työvoimanhallinnan Numeron, työajanseurannan Tiima sekä matka- ja kululaskujen hallinnan M2.

Henkilöstönhallintaratkaisut

Visma M2 

Visma M2 on nopea ja tehokas ratkaisu organisaation matka- ja kululaskutuksen hoitamiseen. Sen avulla voit tehostaa huomattavasti matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia.

 Lue lisää

Visma Saima 

Saima tarjoaa työkalut rekrytointien ja henkilöstön hallintaan, ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden.

 Lue lisää

Työvoimanhallintaratkaisut

Visma Tiima 

Visma Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka suorittaa myös työajan tulkinnan puolestasi. 

 

 Lue lisää

Numeron 

Numeron on kokonaisvaltainen ratkaisu työvoiman hallintaan vaativissa olosuhteissa. Jos suuri henkilöstömäärä, vuorotyö ja nopeasti muuttuvat tilanteet asettavat haasteita toiminnallesi, on Numeron oikea valinta.

   Lue lisää

Kokosimme yhteen kaiken, mitä kasvavan yrityksen pitäisi tietää HR-työkalujen valinnasta.

Lue lisää

Opetushallinnon sähköiset ratkaisut

Wilma

Wilma on Suomen suosituin oppilashallinnon verkkopalvelu, joka tukee digitaalista opinpolkua aina päiväkodista toisen asteen oppilaitoksiin asti.

 Lue lisää