Ohjelmat ja tapahtumat

Esports

Visma on mukana mahdollistamassa erilaista Esports-toimintaa sekä omille työntekijöillemme, että alan korkeakouluopiskelijoille.

Visma aktiivisena kumppanina

Vismalla on pitkät perinteet ammattilais-, harraste- ja junioriurheilun tukemisessa niin konsernitasolla kuin paikallisesti. Vuonna 2019 päätimme laajentaa urheilun tukemista myös e-urheilun puolelle. Olemme järjestäneet viime vuosina sekä kaikille avointa kilpailutoimintaa että oman henkilöstön viriketoimintaa yhteistyössä e-urheiluyhteisöjen kanssa. Lisäksi Visman omasta työyhteisöstä löytyy yritysliigassa (Kanaliiga) kilpailevia joukkueita.

2021 Visma aloitti korkeakouluopiskelijoille suunnatun Educational Masters Major -liigan pääyhteistyökumppanina. Visma haluaa olla tukemassa opiskelijoiden arkea ja tulevaisuutta tarjoamalla kiinnostavaa toimintaa sekä mahdollisuuden päästä lähemmäksi työelämää myös e-urheilutoiminnan kautta.

Educational Masters Major by Visma

Visma jatkaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Educational Masters Major CS-liigan pääyhteistyökumppanina keväällä 2024. Yhteistyön tavoitteena on auttaa, vaikuttaa ja kehittää korkeakouluopiskelijoiden mahdollisuuksia löytää itselleen mieluisia työharjoittelu- ja urapolkuja sekä työelämäverkostoja.

Visman voit bongata koululiigan päälähetyksistä joka sunnuntai-ilta, jolloin on jaossa myös opiskeluarkea piristäviä lahjakortteja! Visma haluaa olla tukemassa opiskelijoiden arkea ja tulevaisuutta, tarjoamalla kiinnostavaa toimintaa sekä mahdollisuuden päästä lähemmäksi työelämää myös e-urheilutoiminnan kautta. Educational Mastersissa on kevätkaudella jaossa koululiigan kuninkuuden lisäksi huikea 1800€ palkintopotti! Laita liiga seurantaan:

Laita liiga seurantaan:

Visma X Kanaliiga

Visman esports-harrastajista kerätään kausittain joukkueita Kanaliigaan tavoittelemaan e-urheilun firmaliigan kuninkuutta tai ainakin nauttimaan e-urheilusta yhdessä kollegoiden kanssa. Joukkueille on myös järjestetty valmennusta tarpeen mukaan.

Kiinnostaisiko ura Vismalla?

Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmistojen tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa ura. Tarjoamme uteliaille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

Meitä ei yhdistä yksi yhtenäinen kulttuuri tai samanlainen huppari. Eikä voisikaan, sillä Visma koostuu useista hyvin itsenäisistä yrityksistä. Vismalla työn merkitys ja imu syntyy siitä, että ratkomme satoja tuhansia elämän aitoja haasteita päivittäin. Jotta onnistumme siinä, pitää meidän kukoistaa erilaisten vahvuuksien kautta.

Seuraa Visma Suomea