Visma L7 tukee Control Express Finlandin toimintaa kokonaisvaltaisesti

Control Express Finlandin Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto tapahtui erittäin nopeassa aikataulussa, sillä ostopäätöksestä käyttöönottoon oli vain viisi kuukautta. Nyt Visma L7 -järjestelmä on yrityksessä käytössä kaikissa toimintaprosesseissa. Ratkaisulla on hyvin kokonaisvaltainen rooli yrityksen toiminnassa.

Visma L7 sisältää kaikki tarpeelliset toiminnallisuudet

- Päätös uuden järjestelmän hankinnasta syntyi, kun aikaisemmin käytössämme ollut ohjelma ei enää tukenut vaatimuksiamme. Visma L7 valittiin, koska se vastasi parhaiten tarpeitamme ja sisälsi kaikki toiminnallisuudet tuotannonohjauksesta, varaston hallinnointiin, tuotekehitykseen ja aina taloushallintoon asti, kertoo Control Express Finlandin Financial Manager Helena Toivanen.

Tällä hetkellä Control Express Finlandin jokainen työntekijä käyttää Visma L7 -ratkaisua oman toimenkuvansa ja työtehtäviensä puitteissa.

- Visma L7 myötä monet arkirutiinit ovat suoraviivaistuneet ja prosessit yhdenmukaistuneet. Tärkeintä on se, että kaikki tieto löytyy nyt yhdestä paikasta. Tämä helpottaa työntekoa ja vähentää virheiden syntymistä. Suurin etu järjestelmässä on sen kokonaisvaltaisuus; kaikki prosessimme on integroitu sen avulla toisiinsa. Näin syntyy tehokkuutta, kertoo Toivanen.

Control Express Finlandin asiakkaille Visma L7 -järjestelmä näkyy parempana palveluna. Ajantasaisten tilannetietojen perusteella asiakkaita pystytään palvelemaan nopeammin ja tehokkaammin.

Vuonna 1993 perustettu Control Express Finland Oy (CEF) tarjoaa asiakkaiden vaatimusmääritteiden mukaisia, testattuja ja luotettavia tietoteknisiä ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Yritys työllistää 60 ammattilaista kolmessa toimipisteessä. Sen tuotteita ovat MIL-standardit täyttävät tietokoneet, näytöt, tietoliikennelaitteet ja viestintävälineet sekä teollisuusnäytöt ja ruggeroidut tietokoneet. Yritys tekee myös automaatioketjujen suunnittelua, ohjelmointia, testausta, käyttöönottoa ja dokumentointia. Asiakkaita ovat kansainväliset teollisuus- ja turvallisuusalan yhtiöt usealta eri toimialalta, sekä puolustusvoimat.