Software

FabricAI ja Hausvise yhteistyöhön - isännöintialan ostolaskujen käsittely automatisoituu

Isännöintialan toiminnanohjausjärjestelmä Hausvise ja ostolaskuautomaation markkinajohtaja FabricAI ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Hausvisen asiakkaat saavat käyttöönsä markkinoiden tehokkaimman ostolaskuautomaation.

Yhteistyösopimuksen mukaisesti ohjelmistojen välille rakennetaan integraatio, joka tuo ostolaskuautomaation Hausvise-asiakkaiden saataville ilman välikäsiä. Integraatio vapauttaa kirjanpitäjän aikaa ostolaskujen käsittelystä muihin tehtäviin.

Yhteistyötarve lähti kasvaneesta asiakastarpeesta tuoda ostolaskuautomaatiota kehittävän FabricAI:n tekoälymallit tehostamaan Hausvise-järjestelmän asiakkaiden ostolaskujen käsittelyä. Isännöintisegmentin toiminnanohjausjärjestelmien edelläkävijäasemassa olevalle Hausviselle oli luontainen askel ottaa FabricAI automaatiokumppaniksi. 

FabricAI:n tekoälymalleja on kehitetty yli kuusi vuotta ja ne käsittelevät jo yli miljoona ostolaskua kuukaudessa. FabricAI:n automaatio eroaa totutusta siinä, että se on nimensä mukaisesti automaatio. Kirjanpitäjän ei tarvitse luoda ja ylläpitää tiliöinti- eikä käsittelysääntöjä käsityönä. Pitkällä aikavälillä tämä mahdollistaa sen, että suuri osa kaikista ostolaskuista voidaan käsitellä autonomisesti ilman ihmistä.

Visma Real Estaten kumppanuuksista vastaavan Petri Harjulan mukaan yhteistyö FabricAI:n kanssa varmistaa parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen asiakkaille. 

“Tavoitteenamme on yhdistää osaksi Hausvisea markkinoiden parhaat työkalut, joiden avulla asiakkaamme voivat täydentää käyttäjäkokemusta omien tarpeidensa mukaan. Näitä työkaluja voivat olla esimerkiksi kulutusseurannan, sähköisen allekirjoituksen ja palkanlaskennan kumppaniratkaisut. Fabric AI:n kanssa toteutetun yhteistyön ansiosta asiakkaillamme on nyt mahdollisuus ottaa käyttöönsä myös ostolaskujen käsittelyä helpottavia automaatioratkaisuja.”

FabricAI:n tuotejohtajan Tuukka Seeslahden mukaan suurin hyöty asiakkaille muodostuu Hausvise-järjestelmän käytön tehostumisesta.

“Automaation myötä ostolaskujen käsittely helpottuu ja aika säästyy. Vapautettu aika voidaan käyttää muun muassa asiakkaille lisäarvoa tuottaviin tehtäviin. Ottamalla tekoälyn käyttöön asiakkaat vapautuvat työläästä sääntöjen kirjoittamisesta ja ylläpitotyöstä tämän hoituessa suoraan tekoälyn toimesta.”

Lisätietoja:
Tuukka Seeslahti, Product Director, FabricAI, +358400585018
Petri Harjula, Head of Partnerships, Visma Real Estate, +358408684450


Visma Solutions Oy
Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 80 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Netvisor, Fivaldi, Severa ja ValueFrame, Maventa, Visma Sign, Netvisor KYC sekä FabricAI. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma Real Estate Oy
Visma Real Estate Oy on kotimainen ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja kiinteistöalalle, teollisuudelle sekä älykkääseen automaatioon. Yrityksen tuotteita ovat kiinteistösektorin toiminnanohjausjärjestelmät Hausvise ja Tampuuri, teollisuuden tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7 sekä edellä mainittuja ohjelmistoja robotiikkaratkaisullaan tukeva IA5. Yritys on osa eurooppalaista Visma-konsernia ja sillä on 8  toimistoa ja noin 180  työntekijää Suomessa. www.vismarealestate.fi

Visma
Visma on johtava liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittaja, jonka liikevaihto oli 2,4 miljardia euroa vuonna 2023. Vismalla on yli 15 000 työntekijää ja 1,7 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Rakennamme toimivampaa yhteiskuntaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden työtä.

Suomessa 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa. www.visma.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222