Sinun mahdollisuutesi loistaa

Summer Trainee -ohjelma

Summer Traineena Visma Solutionsilla pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentamaan sopivasti haastavat tavoitteet yhdessä esihenkilösi kanssa.

Vietä unohtumaton kesä Visma Solutionsilla!

Summer Trainee -ohjelma on Visma Solutions Oy:n toteuttama kesätyöohjelma markkinoinnin, myynnin sekä tuotekehityksen opiskelijoille. Palkallisen kesätyöjakson aloitus on toukokuun aikana, ja toivomme mahdollisuutta työskennellä elokuulle saakka (tarkat päivät sovittavissa). 

Markkinoinnin ja myynnin tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa, tuotekehityksessä työkielenä on englanti. Virallinen yrityskielemme on englanti, joten käytämme sitä yhteisissä tilaisuuksissa.

Hyppää mukaan kansainvälisen konsernin kehitys­projekteihin

Huipputiimit menestyksen takana

Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Tutustu tiimeihimme ja kurkista myös kesätraineeden työpäiviin Instagram-tilimme highlighteissa.

 • Markkinointi

  Löydä urapolkusi meillä ja kehity asiantuntijana. Luo ja kasvata menestyksekkäitä kumppanuuksia verkostoomme. Etsi uusia ja luovia keinoja tavoittaa kohderyhmät heitä kiinnostavalla viestillä.

 • Myynti

  Auta suomalaisyrityksiä löytämään toimivimmat ohjelmistoratkaisut parempaan kilpailukykyyn. Luo kasvua uusasiakashankinnan ja lisämyynnin kautta.

 • Cloud Engineering

  Työskentele nykyaikaisen pilvi-infrastruktuurin kehityksen ja automaation parissa. Pääset tutustumaan buzzwordseihin kuten PaaS, IaaS, FaaS, AI, low-code, Kubernetes, AWS, Azure, AI, Terraform ja DevOps.

 • Tuotekehitys

  Kehitä luovia ratkaisuja SaaS-ohjelmistoissamme perustuen automaatioon ja koneoppimiseen. Työssäsi kehität Suomen johtavia B2B-pilvipalveluita yhä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Työt opintojen ohella

Kesätraineet usein jatkavat työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Arjessa töiden ja opintojen yhdistämistä helpottaa vapaus jaksottaa itse omaa työskentelyä sekä esimerkiksi LUT-yliopiston tiloissa toimiva sivutoimisto.

“Traineille annettava vastuu omien projektien hoitamisesta sekä yleinen luottamus ovat olleet todella hienoa.”

Kalle, Summer Trainee 2023

Events

Kommende events

No items found.

Tidligere events

25

May
2024
Educational Masters esports-livefinaali

Kevään mittaan sunnuntaisin pelattava korkeakouluopiskelijoille suunnattu Educational Masters Major CS -liiga huipentuu jännittävään livefinaaliin JAMK:n GamePit Pro -pelitilassa lauantaina 25.5.2024 🎮 🫣

11

April
2024
Liiketoiminnan kehittämispäivä

Visma ja Visma Amili on paikalla Turun ammattikorkeakoulun Liiketoiminnan kehittämispäivällä 11.4. 🚀 Tule tervehtimään meitä standillemme EduCityn puolelle ensimmäiseen kerrokseen!

17

March
2024
Educational Masters esports-turnaus

Visma jatkaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Educational Masters Major CS -liigan pääyhteistyökumppanina keväällä 2024. Voit bongata meidät koululiigan päälähetyksistä joka sunnuntai-ilta, jolloin on jaossa myös tuotepalkintoja! Liiga jatkuu koko kevään ajan maaliskuusta toukokuun loppuun.

3

October
2023
Tuunaa tulevaisuutesi

Visma on paikalla Haaga-Helian Pasilan kampuksella kertomassa uramahdollisuuksista mm. markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen parissa. Tule moikkaamaan meitä standille 👋

29

November
2023
DuuniDay

Visma on osana Etelä-Karjalan suurinta rekrytointitapahtumaa LUT-yliopistossa Lappeenrannassa. Paikalla on asiantuntijoitamme kertomassa mm. tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin tehtävistä Vismalla.

Hakuaika

Hakuaika vuoden 2024 Summer Trainee -ohjelmaan on päättynyt. Seuraavan kesän haku avautuu loppuvuodesta 2024.
Hae meille töihin

Seuraa Visma Suomea