Seuraa ja ohjaa työmaitasi fiksusti

Kaikkien työmaan toimijoiden ja prosessien hallinta onnistuu parheiten nykyaikaisilla ja toimintaa tukevilla työkaluilla. Ratkaisuillamme ohjaat työmaidesi toimintaa ruohonjuuritasolta aina pitkän tähtäimen seurantaan asti.

Turvallisuus

Kaikilla on oikeus turvalliseen työympäristöön ja -välineisiin. Oli tarpeesi sitten työmaan kulunseurantaratkaisut tai työturvallisuuden havainnointi ja raportointi, löydät ratkaisun meiltä.

Älykkäämpi työmaa

Älykäs työmaa hyödyntää digitalisaation mukanaan tuomia mahdollisuuksia, joiden avulla mahdollistuvat fiksummat ja tehokkaammat työtavat ja prosessit.

Läpinäkyvä toiminta

Läpinäkyvyys niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin on liiketoiminnan elinehto. Pidä kaikki sidosryhmät ovat tietoisina liikkeistäsi ja pulssistasi.

Ratkaisumme työmaille

Visma Movenium

Visma Movenium tarjoaa helppokäyttöiset kaikilla laitteilla toimivat työkalut työmaan johtamiseen ja raportointiin – kaikkeen siihen, mikä on sinulle työssäsi aidosti tärkeää. Ohjelmakokonaisuudesta löydät sähköiset palvelut muun muassa työajanseurannasta urakkatietojen välitykseen verottajalle sekä aina työmaan turvallisuuden seurantaan ja valvontaan asti. Pidä homma hanskassa ja johda työmaitasi pitkäjänteisesti.

Tutustu Moveniumiin

Visma Megaflex

Visma Megaflex tarjoaa sinulle nykyaikaisen ja monipuolisen palveluratkaisun, jolla hallitset kokonaisvaltaisesti ihmisten kulkua työmailla ja kiinteistöissä. Palvelussa on ohjelmistomoduuleja aina kulunhallinnasta työajanseurantaan ja vierailijahallinnasta tilavaraukseen kameravalvontaa unohtamatta. Valitse juuri ne ratkaisut, joille teillä on tarve, ja ota lisäratkaisuja käyttöön myöhemmin. Hallitse työmaitasi fiksusti.

Tutustu Megaflexiin

Työmaa-aiheiset kirjoitukset Visman blogissa:

Digitaalisuus pelastaa ihmishenkiä työmailla

Työmaiden tahti kiihtyy kesää kohden koronaviruksesta huolimatta. Vältä työturvallisuuden sudenkuopat digitaalisen työturvallisuusratkaisun avulla!

Kiire alkaa taas työmailla

Kiire alkaa taas työmailla – mikä avuksi?

Rakennusalalla 'se aika vuodesta' alkaa hahmottumaan viimeistään alkuvuodesta. Samaan aikaan yritysten johdossa ja työmaalla työmaamestarin kopissa mietitään myös kuumeisesti, miten päästä turhasta kiireestä eroon.

Tehokas työmaa

Mikä estää tehokkaan tekemisen työmaalla?

Rakennusteollisuuden tehokkuus on ollut niin lehtiotsikoissa kuin tutkijoidenkin kohteena. Useiden tutkimusten mukaan 40-60 % työajasta on tehotonta työmaalla.