Hangon Sähkö sai sähköä toimintaansa Visma L7 -ratkaisulla

Hangon Sähkössä Visman ratkaisua käyttää aktiivisesti n. 20 työntekijää, mutta käytännössä käyttäjinä on koko henkilökunta. Ratkaisulla hoidetaan integroidusti mm. taloushallinto kuten osto- ja myyntitoiminnot, tarjouslaskenta ja palkanlaskenta, sekä projektinhallinta, vähittäis- ja tukkumyynti, huoltotoiminnot ja raportointi.

Helppoa huoltotoimintaa

Helppoutta palkanlaskentaan ja kokonaishallintaa toimintaan saatiin täydentämällä Visma L7 -järjestelmää Visman liikkuvan työ ratkaisuilla.

Aikaisemmin yksi palkanlaskija käytti yrityksen 110 työtekijän palkanlaskentaan 4 työpäivää, nyt sama työ hoituu kahdessa päivässä. Ennen ratkaisun käyttöönottoa harkittiin yhden uuden palkanlaskijan palkkaamista, mutta nyt palkat laskee ”0,8 henkilöä”. Myös laskutuksen kierto on parantunut.

- Nyt asentajat syöttävät tuntinsa ja tavaransa kotoa, toimistolta tai ulkomailta netin kautta suoraan järjestelmään ja työnjohtajan hyväksynnän jälkeen tiedot siirtyvät palkanlaskentaan sekä laskutukseen, sanoo Hangon Sähkön tekninen johtaja Jörgen Henriksson ja jatkaa:

- Meillä sähköisten työkalujen hankinnan syy oli maantieteellinen hajautuneisuus. Suosittelen ratkaisua kaikille, joilla toiminta on vähänkin isompaa. Ratkaisun takaisinmaksu aika on hyvinkin lyhyt ja sen implementointi yksinkertainen. Palkanlaskenta helpottuu ja laskutus nopeutuu.

Varasto hallintaan

Hangon Sähkö toimii myös vähittäis- ja tukkukaupan alalla, joten tavaravirrat ovat valtavia. Visma L7 Varastonohjausta käyttöönotetaan yrityksessä parasta aikaa.

- Tekeillä on iso inventointiurakka. Aikaisemmin inventointi ei toiminut, mutta tulevaisuudessa näemme, mikä tavara liikkuu ja mistä kannattaisi luopua. Toisin sanoen voimme suunnitella ostoja ja toimintaa paremmin, kertoo Hangon Sähkön toimitusjohtaja Henry Holmgård.

Vuonna 1937 perustettu Hangon Sähkö Oy tarjoaa teknisiä kiinteistö-, rakennus- ja teollisuuden palveluita yksityis-, yritys- ja julkisyhteisöasiakkaille 110 ammattilaisen voimin. Palveluihin kuuluu nykyään myös puhdas talotekniikka eli suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut sähkö-, LVIS-, turvajärjestelmä, tele- ja datatekniikka sekä sähkönjakelun alalla.

Lue lisää Visma L7 -järjestelmästä

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.