Brand MNGR
"Yksi kumppani, yksi huoli vähemmän"

Oikeat työkalut luovan työn ohjaamiseen

Kuten Visman, myös mainostoimisto Brand MNGRin koko toiminta perustuu asiakkaan liiketoiminnan, haasteiden ja tavoitteiden ymmärtämiseen. Brand MNGR on vuonna 2006 perustettu Espoossa sijaitseva uuden ajan mainostoimisto, joka tuottaa markkinointiviestinnän konsepteja yli 150 yritykselle.

”Keskitämme mielellämme kumppanuuksiamme. On positiivista, että kaikki palvelut saadaan ns. saman katon alta. Yksi kumppani, yksi huoli vähemmän, Brand MNGRin CEO Maloo Kalkkinen toteaa perusteluksi sille miksi ratkaisu- ja palvelukumppaniksi valittiin keskitetysti Visma.” 

Visma asiakasreferenssi Brand MNGR

Turvallisuutta prosessien kautta

"Hoidamme luovien ihmistemme ohjaamisen ja asiakkuuksiemme johtamisen Visman ratkaisujen ja palveluiden avulla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin. Näinä epävarmoina aikoina asiakkaat haluavat ostaa turvallista" kuvailee Brand MNGRin CEO Maloo Kalkkinen. Hänen mukaansa selkeät asiakkaan tavoitteita ja budjettia ohjaavat prosessit ovat tarpeen, sillä siten minimoidaan luovien ihmisten turha työ ja taataan läpinäkyvä toiminta.

Brand MNGRissa jokapäiväinen työkalu on toiminnanohjausjärjestelmä Visma Severa, josta seurataan työmääriä ja aikatauluja sekä ohjataan kaikkia asiakastilejä ajankäytön osalta."Ilman Visma Severaa emme millään voisi täyttää asiakaslupaustamme. Se auttaa työntekijöitämme hallitsemaan aikaansa ja pysymään aikatauluissa", kertoo Kalkkinen.

Omat resurssit asiakastyöhön

Brand MNGRissa omat resurssit halutaan keskittää puhtaasti asiakastyöhön. "Toimiminen sähköisessä maailmassa säästää meiltä aikaa ja selkeyttää toimintaamme, sillä paperit ja sotkut ovat kadonneet. Ostolaskujen hyväksyntä ja myyntilaskut tehdään itse Visma Netvisorissa, mutta muuten ostamme taloushallinnon palveluna. Ulkoistettu taloushallinto on jo kuin yksi meidän omista työntekijöistä. Vastaukset ja neuvot esimerkiksi verotukseen tai yritysten perustamiseen liittyvissä asioissa ovat lähellä. Lisäksi saamme arvailun sijaan oikeaa tietoa yritystemme reaaliaikaisesta taloustilanteesta. Se tekee olosta turvallisen ja tuo toimintaan ennustettavuutta sekä suunnitelmallisuutta", sanoo Kalkkinen. Brand MNGR:lla osa ulkoistettua taloushallintoa ovat myös Visma Duetton perintäpalvelut. "Puhuttaessa negatiivisista asioista, kuten perinnästä, on hyvä, että asioita hoitaa ulkoinen taho. Näin me pystymme keskittymään asiakassuhteen syventämiseen", kertoo Maloo Kalkkinen.

Visman ratkaisuilla uniikki tapa ohjata luovaa työympäristöä

"Visman ratkaisut ja palvelut muodostavat uniikin tavan ohjata luovaa toimintaympäristöä, mikä johtaa asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin sekä erottaa meidät kilpailijoistamme", Kalkkinen sanoo. Hänelle on tärkeää, että koko yrityksen taloudenhallinta on yhtä: taloushallinto, palkanlaskenta ja perintä tulevat nyt kaikki Visma-perheestä. 

Brand MNGR

  • Uuden ajan mainostoimisto www.mainostoimisto.com 
  • Perustettu vuonna 2006
  • Toimitilat sijaitsevat Espoossa
  • Markkinointiveistinnän konsepteja jo yli 150 yritykselle
  • CEO Maloo Kalkkisella lisäksi yritykset Brand CRUISES Oy ja Brand ING Oy, joiden taloushallinnon kumppanina toimii myöskin Visma.