Lahden Servio

Moppaa mobiilisti

Lahden kaupunki palkitsee yksiköitään työelämän kehittämiseen tähtäävässä innovaatiokilpailussa. Tuottavuustoimenpiteet ja –hankkeet sarjan voitti vuonna 2016 Lahden Servion "Moppaa mobiilisti" –työajanhallintaa sähköisesti –hanke, jossa on kehitetty sähköistä työvuorosuunnitelmien jakamista ja työajan seurantaa. 

Tiima projekti

 

Tiima Työajanhallintajärjestelmää on käytetty Lahden Serviossa vuodesta 2011 lukien. Käytössä on Tiima Työaika, Tiima Työvuorosuunnittelu, Tiima Tulkinta ja Tiima Mobiili. 

  • tiedon siirto sähköisesti on nopeuttanut tiedon kulkua
  • paperin kulutus on vähentynyt
  • esimiesten työaika on tehostunut
  • työntekijöiden tasapuolinen kohtelu parantunut
  • palkanmaksuun menevien tietojen oikeellisuus on parantunut
  • älypuhelimien käyttö viestinnässä on lisännyt henkilöstön osaamista ja osallistamista.

 

Tiima-projektin avulla on saavutettu erinomaisia tuloksia, muun muassa tiedon siirto sähköisesti on nopeuttanut tiedon kulkua, paperin kulutus on vähentynyt, esimiesten työaika on tehostunut, työntekijöiden tasapuolinen kohtelu parantunut, palkanmaksuun menevien tietojen oikeellisuus on parantunut ja älypuhelimien käyttö viestinnässä on lisännyt henkilöstön osaamista ja osallistamista, kertoo Sari Ahokas.

Sari Ahokas, Lahden Servio

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.