Visma-yritykset Suomessa

Visma Suomessa koostuu useasta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä. Tältä sivulta löydät heidän yhteystietonsa.

Huomioithan, että emme tarvitse pyyntöjen käsittelyyn henkilökohtaisia salasanoja, joten ethän lähetä kyseistä tietoa ollessasi meihin yhteydessä. 

Etsitkö tukea ohjelmistoon tai palveluun?  Tukipalveluiden yhteystiedot

Visma AI Works Oy

Visma AI Works rakentaa sujuvampaa arkea mahdollistamalla ihmisten keskittymisen merkityksellisiin töihin ja kohtaamisiin, ja antamalla älykkään automaation hoitaa kaiken muun. Autamme yrityksiä kehittämään toimintaansa, sekä parantamaan asiakaskokemusta ja henkilöstönsä tyytyväisyyttä yhdistämällä saumattomasti tekoälyn ja automaation, kokonaisvaltaiset contact center -palvelut sekä asiakaskokemuksen mittaamisen. Omien asiantuntijoidemme avulla tarjoamme kaikki tähän liittyvät palvelut saman katon alta.

Visma Consulting Oy

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Erityisosaamisalueemme ovat laajat; asiantuntijoiltamme onnistuu sähköisen asioinnin, asian- ja dokumentinhallinnan, CRM-, sekä kollaboraatioratkaisujen rakennus sekä portaalit ja Business Intelligence -konsultointi. Tuote- ja palvelukehityksemme toteutetaan aina käyttäjälähtöisesti. Meiltä löytyy myös Suomen johtavaa tekoälyosaamista niin optimointi-, mallinnus-, kuin asiakaspalvelun kehityksen puolelta! Palvelemme suomalaisia suuryrityksiä ja julkisen sektorin asiakkaita noin 350 IT-konsultin voimin. 

Y-tunnus: 1988069-3

Postiosoite:

Visma Consulting Oy
PL 40
00047 VISMA

Käyntiosoitteemme:

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. 

Lisätietoja palveluista:

https://www.visma.fi/enterprise/

Laskutustiedot

Verkkolaskujen yhteystiedot

Verkkolaskuosoite: 003710804651 
Välittäjä: Maventa Oy
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus: DABAFIHH (Mikäli välittäjä on pankki)

Paperilaskut

Visma Enterprise Oy
10804651
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskut voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen:
invoice-10804651@kollektor.fi

Mikäli sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, lähetä ne osoitteeseen billing.ep@visma.com

Visma Megaflex Oy

Visma Megaflex Oy tarjoaa nykyaikaisia palveluratkaisuja, joilla hallitaan ihmisten kulkua kiinteistöissä. Yritys tuottaa innovatiivisia palveluita muun muassa kulunvalvontaan, työajanseurantaan, tilavaraukseen ja vierailijahallintaan.

Y-tunnus: 2555774-5

Merit Software Oy

Merit Software tarjoaa suomalaisella markkinalla kirjanpito-ohjelma Merit Aktivan. 

Y-tunnus: 2326943-2
VAT-tunnus: FI2326943-2

Käynti- ja postiosoite

Merit Software Oy
Hämeenkatu 9 A
05800 Hyvinkää

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003723269432
Operaattori: Apix Messaging Oy

Visma Passeli Oy

Visma Passeli Oy tarjoaa pienyritysten ohjelmistoratkaisuja taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen, kotisivujen ja verkkokaupan pystyttämiseen sekä ajanvaraukseen. Katso myös Passelin oma asiakaspalvelusivu.

Y-tunnus: 1043560-6

Postiosoite:

Visma Passeli Oy
Pohjoisranta 11F
28100 Pori

Visma Financial Solutions Oy

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Y-tunnus: 0922741-2

Käynti- ja postiosoitteemme

 

Laskutustiedot

Visma Public Oy

Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa.

Y-tunnus: 2644028-2

Käynti- ja postiosoitteemme:

Laskutustiedot:

 

Visma Software Oy

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma NovaVisma Fivaldi ja Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja.

Myynti

myynti.software@visma.com

+358 (0) 10 75 62 991 (8,4snt/min + pvm)

Laskutus

  • sopimusten irtisanomiset
  • laskuihin liittyvät kyselyt ja laskukopiot
  • laskutus- ja verkkolaskuosoitteisiin liittyvät asiat

reskontra@visma.com (voit lähettää meille myös soittopyynnön)

  • maksuaikoihin tai maksumuistutuksiin liittyvät asiat
  • yrityssaneeraus- ja konkurssiasia

luotonvalvonta@visma.com (voit lähettää meille myös soittopyynnön)

Mikäli asiasi koskee sopimuksen sisältöön liittyviä asioita, olethan yhteydessä myyntiimme.

Siirrämme 1.6.2019 alkaen saataviemme eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Uusi tilinumeromme on 1.6.2019 alkaen:

IBAN: FI85 8000 1501 7133 67
BIC/SWIFT: DABAFIHH
 

 

Visma Solutions Oy

Visma Solutions Oy:n pilvipalvelut tarjoavat ratkaisun taloushallinnon automatisointiin, asiantuntija- ja projektiyritysten työnohjaukseen, verkkolaskutukseen, sähköiseen allekirjoittamiseen sekä budjetointiin ja ennustamiseen. Tuotteitamme ovat Netvisor, Severa, ValueFrame, Maventa ja Visma Sign.

Y-tunnus: 1967543-8

Postiosoite:

Visma Solutions Oy
PL 30
00047 VISMA

Käyntiosoitteemme

Visma Tampuuri Oy

Visma Tampuuri Oy kehittää ohjelmistoa kiinteistöalan prosessien hoitamiseen sekä laadukkaaseen johtamiseen, nimittäin Tampuuri – kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmää. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon ja 79 400 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

Tampuurista löydät toiminnot asukasvalinnan, vuokraamisen, isännöinnin, taloushallinnon, huollon, energiaseurannan, viestinnän sekä turvallisuuden hallintaan. Tampuurin vahvuuksia ovat selainpohjaisuus, vahvat integraatiot sekä monipuoliset asukkaan sekä osakkaan verkkopalvelut.

Laskutus

Toivomme teidän lähettävän laskunne meille verkkolaskuina.

Laskutuksen yhteystiedot

Laskutuksen tavoitat sähköpostitse osoitteesta laskutus.tampuuri@visma.com