Visma Solutions Oy

Autamme luomaan kestävää kasvua

Visma Solutions poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua älykkäillä pilvipalveluilla. Toimintamme keskiössä ovat toisiaan tukevat tuotteet, tavoitteellinen yhteistyö, vastuullisuus ja kehittyvät osaajat.

Tietoa meistä

Vastuullisesti kasvava yritys

Kasvu syntyy käyttäjien suosittelemista tuotteista, sitoutuneesta kumppaniverkosta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvista osaajista. Meille on tärkeää olla vastuullinen toimija omassa yhteisössämme, ja teemme päivittäin töitä kestävän kasvun puolesta.

sdfg

Play video

Tuotteemme

Älykkäitä ohjelmistoja yrityksille. Tehokkaita yksin – loistavia yhdessä.

Visma Solutionsin tuotteet ovat 100 % pilvipalveluita. Tehtävämme on yksinkertaistaa asiakkaiden liiketoimintaa ja tehostaa työntekijöiden arkea.

Moderni taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma korkealla automaatiotasolla pienille ja keskisuurille yrityksille

Lue lisää
36000+
asiakasta
700+
tilitoimistokumppania

Tarinamme

No items found.
Parhaana palkittu asiakaspalvelu

Rakkaudesta lajiin sinun tukenasi

Intohimomme on tarjota sinulle ainutlaatuista palvelua positiivisella asenteella ja palvelujamme jatkuvasti kehittäen. Parhaan asiakas­kokemuksen tuottaminen on meille sydämen asia

Työpaikat

Vapaus loistaa

Tee vaikuttavaa jälkeä osana kasvutarinaa. Tutustu meihin työpaikkana ja hae rohkeasti mukaan.

Ura meillä

Loistamme yhdessä

Me luomme ympäristön, jossa voit kasvaa – meillä työskentely on investointi tulevaisuuteesi. Kun työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa, sinulla on mahdollisuus loistaa sekä töissä että töiden ulkopuolella. Voit olla oma itsesi ja tuoda uniikit ideasi esille. Me loistamme yhdessä ja työskentelemme tiiminä. Automatisoimme ja yksinkertaistamme asiakkaidemme liiketoimintaa, jotta myös heillä on mahdollisuus loistaa ja menestyä.

Kulttuurimme

#platformtoshine

Olemme kasvuyritys, joka hehkuu energiaa. Työtilat, välittömyys, matala hierarkia ja avuliaisuus sekä menestyksen nälkä tekevät meistä loistavan työpaikan.

#wearestrong

Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä sitkeällä ja positiivisella yhteistyöllä. Muutos on jatkuvaa ja asiat haastavia, silti kaverin tuki ja luottamus kantaa eteenpäin.

#beoursolution

Sinulla on vapaus ja vastuu tehdä asiakkaiden arjesta tuottavampaa. Vaikutat panoksellasi kymmenien tuhansien ihmisten arkeen työpaikoilla osana yhteisöämme.

Joustavuus

Työskentele missä ja miten haluat. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lisäksi meillä on toimipisteet Visman toimipisteissä eri puolilla Suomea, kuten Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella. Tuemme myös etätyötä.

Tiimit

Ihmiset menestyksen takana

Menestys syntyy palosta kehittyä, kehittää ja haastaa vanhat tavat. Jokainen tiimimme on luomassa yrityksemme kasvua omalla panoksellaan ja työskentelee tärkeässä roolissa yhä paremman asiakastyytyväisyyden puolesta.

Heading

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Ac in urna id libero
45+
Clientes
150k+
Utilizadores

Ohjelmistokehittäjä: täällä pääsen haastamaan osaamistani tuotekehityksessä.

.net, SQL Server, IIS
Työskentelemme pääsääntöisesti Microsoft-teknologioilla (.net, SQL Server, IIS). Hyödynnämme Scrum-metodia sekä Jira-järjestelmää johdonmukaiseen työntekoon sekä itseohjautuvuuden jatkuvaan kehittämiseen.
100% pilvipalveluja
Kehitä luovia ratkaisuja SaaS-ohjelmistossamme automaatioon ja koneoppimiseen. Työssäsi teet Suomen johtavista B2B-pilvipalveluista entistä parempia ja käyttäjäystävällisempiä.
Jatkuvaa kehitystä
Suomen johtavat B2B-pilvipalvelut eivät ole syntyneet tyhjästä – ne ovat taitavien tiimiemme työn tulosta. Jotta tuotteemme ovat jatkossakin asiakkaidemme ykkösvalinta, tulee niitä kehittää jatkuvasti paremmiksi.
Vaikuta loppukäyttäjään
Näe työsi tulos suoraan käyttöliittymässä helpottamassa asiakkaiden arkea. Pääset vaikuttamaan suoraan tuotteen käyttäjän arkeen tekemällä päätöksiä tuotekehitystiimin kanssa.
Tuotekehitys

Innostavaa ja luovaa markkinointia

Monipuolista ja ketterää tekemistä
Ketterää tekemistä, kokeilukulttuuria, syvää asiakasymmärrystä ja kirkkaita tavoitteita. Markkinoinnin asiantuntijana sinulla on valta ja vastuu viestiä yritysten arkea helpottavista ratkaisuista ja tuotteista.
Resurssit onnistua
Vahvat brändit ja kasvuyrityksen resurssit auttavat sinua onnistumaan. Työskentele parhailla markkinoinnin työkaluilla ja analysoi toimenpiteiden vaikuttavuutta.
Liity loistavaan tiimiin
Markkinointitiimi tunnetaan talossa hyvästä tiimihengestä ja kunnianhimoisesta työskentelytavasta. Olemme rento, mutta kunnianhimoinen tiimi, jossa työskentelee yli 30 markkinoinnin osaajaa.
Luo oma kasvutarinasi
Tee työtä tunnettujen brändien ja loistavien kollegojen kanssa. Meillä opit varmasti jotain uutta ja samalla rakennat omaa kasvutarinaasi haluamaasi suuntaan.
Markkinointi

Kokonaisvaltaista lisäarvoa asiakkaille

Liity experttien joukkoon
Asiakaspalvelussamme työskentelee yli 100 asiantuntijaa, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille erilaisissa rooleissa ja tehtävissä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja laadukkaaseen johtamiseen.
Vapaus loistaa
Vastuullisuuden ohella annamme myös vapautta, koska tiedämme, että asiantuntija tietää mitä tekee. Tiimin johtajat tukevat asiantuntijoita, jotta he voivat loistaa työssään.
Asiakkaan paras ystävä
Meillä pääset olemaan enemmän kuin tukipyyntöihin vastaava asiakaspalvelu. Olemme asiakkaan ääni toimintoja kehitettäessä ja autamme asiakasta menestymään liiketoiminnassaan.
Eri osa-alueiden asiantuntijat
Asiakaspalvelussa työskentelee ihmisiä monenlaisissa rooleissa; Team Manager, Application Specialist, Automation Specialist, Finance Coordinator, Senior Account Manager, Solution Consultant, Key Account Manager, Development Manager, Accounting Office Consultant, Media Developer, Platform Specialist jne.
Asiantuntijapalvelut

Myyntityö kasvun mahdollistajana

Kasva parhaiden joukkoon
Kasva huippumyyjäksi vakavaraisessa ohjelmistoyrityksessä. Kasvutarinaasi tukevat asiakaspalveluhenkisessä myyntitiimissä maailman parhaat kollegat ja esihenkilöt sekä tunnetut ja suositut tuotteet.
Vaikuta asiantuntijana
Sinulla on keskeinen rooli neuvotteluissa suomalaisyritysten ylimmän johdon kanssa. Luot kasvua ja autat yrityksiä etenemään digitalisaatiossa ja automaatiossa.
Loistavat tuotteet
Tule mukaan tekemään myyntityötä alan johtavien B2B-ohjelmistojen parissa. Työssä luot kilpailuetua yrityksille modernien bisneskriittisten ja liiketoimintaa tehostavien ohjelmistojen avulla.
Toimistolla tai etänä
Nykyaikaiset toimistomme sijaitsevat Helsingissä (Tripla Workery East), Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lisäksi käytössämme ovat Visma-toimistot Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Meillä voit myös työskennellä vapaasti etänä mistäpäin Suomea tahansa!
Myynti

Kasvua yhdessä henkilöstön kanssa

Mahdollisuus loistaa ihmisten kanssa
Vastaamme rekrytointiprosessista ja oikeiden osaajien löytämisestä oikeisiin tehtäviin. Tavoitteenamme on auttaa työntekijöitä löytämään parhaat mahdollisuutensa ja tukea urakehitystä.
Jatkuvaa kehitystä
Osallistamme henkilökuntaa päätöksentekoon ja kehittämään yhteisiä asioita. Autamme esihenkilöitämme kehittymään ja onnistumaan omassa työssään tarjoamalla tukea ja työkaluja johtamiseen.
Intohimo teknologiaan
Tarjoamme työkalut ja ohjelmistot, jotta työntekijämme voivat onnistua työssään. Palvelumme ovat erittäin arvostettuja loistavien kollegojemme keskuudessa. Käännämme jokaisen kiven saadaksemme laitteet ja sovellukset toimimaan.
Merkityksellistä työtä
Kuuntelemme herkällä korvalla työntekijöidemme ajatuksia ja kehitysehdotuksia yrityksessämme. Teemme työpaikastamme paremman yhdessä ja olemme saavuttaneet Great Place to Work -tunnustuksen jo 10 vuotta peräkkäin.
HR & IT

Datalähtöistä kasvun luomista talouden analytiikan avulla

Liity parhaiden ammattilaisten joukkoon
Rautaisessa tiimissämme on rento ilmapiiri ja paljon naurua. Meillä voit varmasti olla oma itsesi, sillä henkinen ja sosiaalinen turvallisuus on meille erityisen tärkeää.
Vahvaa tiimityötä
Toimintatapamme ovat vastuun ja tiedon jakamista ja autamme toisiamme aina kun mahdollista. Tämä mahdollistaa myös paremman skaalautuvuuden ja riskienhallinnan.
Datalähtöisyys sisäänrakennettuna
Tunnista arvokkaat tietolähteet ja tallenna ja yhdistä tiedot arvoa luoviksi ratkaisuiksi. Käytä nykyaikaisia työkaluja ja etsi aktiivisesti parhaita käytäntöjä helpon, luotettavuuden ja jatkuvuuden tukemiseksi.
Analysoi, oivalla ja tee johtopäätöksiä
Meillä vastaat liiketoimintamme sujuvuudesta ja lakisääteisten raporttien laatimisesta. Yhdistämällä eri tietolähteitä luomme asiakkaalle arvoa ja kasvua. Tavoitteenamme on olla askel tai kaksi edellä markkinoiden tapahtumia.
Talous & Data
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Avoimet työpaikkamme

Meillä ei ole avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Tutustu avoimiin työpaikkoihin muissa Visma-yhtiöissä.
Koodaava arkkitehti
ICT System Architect
Anywhere
30.6.2024
Senior Software Engineer
Programmer, information technology
Helsinki, Oulu
21.7.2024
Business Analyst
Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Uratarinat

Meillä saat oppia uutta, kasvaa ammattilaisena ja rakentaa oman urapolkusi. Rohkaisemme työntekijöitämme kehittymiseen. Kehittymismahdollisuuksia voit löytää mm. uuden tuotteen, roolin tai tiimin parista

Se on parasta, kun tiimiläiset ottavat välillä vähän isompia ja välillä vähän pienempiä askelia kohti suuria tavoitteita ja unelmiaan.

Lauri Piiroinen

Team Manager

Täällä on kiva olla töissä. Tunnelma on kuin kaveripiirissä, jossa saan olla oma itseni.

Taneli Lilja

Development Leader

Pidän työssäni erityisesti siitä, kun voin auttaa muita tekemään heidän työnsä mahdollisimman sujuvasti.

Henna Pekkala

Data Engineer

Täällä pääsen aidosti vaikuttamaan jokapäiväiseen työhöni sekä muodostamaan omista haaveistani oikeita projekteja.

Vilppu Paananen

Team Manager

Parasta on se, että työ motivoi ja haastaa sopivasti. Mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.

Eveliina Vartiainen

Team Manager

1

Se on parasta, kun tiimiläiset ottavat välillä vähän isompia ja välillä vähän pienempiä askelia kohti suuria tavoitteita ja unelmiaan.

Lauri Piiroinen

Team Manager

Se on parasta, kun tiimiläiset ottavat välillä vähän isompia ja välillä vähän pienempiä askelia kohti suuria tavoitteita ja unelmiaan.

Lauri Piiroinen

Team Manager

Täällä on kiva olla töissä. Tunnelma on kuin kaveripiirissä, jossa saan olla oma itseni.

Taneli Lilja

Development Leader

Täällä on kiva olla töissä. Tunnelma on kuin kaveripiirissä, jossa saan olla oma itseni.

Taneli Lilja

Development Leader

Pidän työssäni erityisesti siitä, kun voin auttaa muita tekemään heidän työnsä mahdollisimman sujuvasti.

Henna Pekkala

Data Engineer

Pidän työssäni erityisesti siitä, kun voin auttaa muita tekemään heidän työnsä mahdollisimman sujuvasti.

Henna Pekkala

Data Engineer

Täällä pääsen aidosti vaikuttamaan jokapäiväiseen työhöni sekä muodostamaan omista haaveistani oikeita projekteja.

Vilppu Paananen

Team Manager

Täällä pääsen aidosti vaikuttamaan jokapäiväiseen työhöni sekä muodostamaan omista haaveistani oikeita projekteja.

Vilppu Paananen

Team Manager

Parasta on se, että työ motivoi ja haastaa sopivasti. Mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.

Eveliina Vartiainen

Team Manager

Parasta on se, että työ motivoi ja haastaa sopivasti. Mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.

Eveliina Vartiainen

Team Manager

Oppilaitosyhteistyö

Kun opiskelu ja yritysmaailma kohtaavat

Me Visma Solutionsilla haluamme auttaa nuoria kerryttämään työelämään tarvittavia taitoja sekä hyödyntää mahdollisuutta rekrytoida taloon alan uusia osaajia.

Visma Fellowship

Sparraa kokeneiden ammattilaistemme kanssa

Hyödynnä Visma Solutionsin johtajien ja asiantuntijoiden kokemuksia tulevaa työuraasi varten. Mentorointiohjelma on suunnattu yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka kaipaavat mentorointia ja sparrausta kokeneemmalta jo työuralla edenneeltä ammattilaiselta.

Toimistomme

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, jotta meille on helppo tulla. Olemme joustavia etätyön suhteen, mutta haluamme tarjota myös viihtyisän ja rauhallisen toimistoympäristön työntekijöillemme. Toimistomme on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat yhteisöllisyyden sekä työrauhan jokaiselle työntekijälle.

Lappeenranta

Olemme 360 metrin päässä Saimaan rannalta. Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion 3. vaiheessa kolmessa avarassa kerroksessa. Joustavat toimistotilat on suunniteltu tarpeidemme pohjalta.

Osoite

Villimiehenkatu 10
53100 Lappeenranta
Finland

Tripla, Helsinki

Pasilasta joka suuntaan helposti. Helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja tarpeisiimme suunnitellut työtilat upeilla maisemilla luovat toimivan kokonaisuuden Helsingin sykkeessä.

Osoite

Workery East, 14.kerros
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Lappeenranta

Olemme 360 metrin päässä Saimaan rannalta. Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion 3. vaiheessa kolmessa avarassa kerroksessa. Joustavat toimistotilat on suunniteltu tarpeidemme pohjalta.

Osoite

Villimiehenkatu 10
53100 Lappeenranta
Finland

Tripla, Helsinki

Pasilasta joka suuntaan helposti. Helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja tarpeisiimme suunnitellut työtilat upeilla maisemilla luovat toimivan kokonaisuuden Helsingin sykkeessä.

Osoite

Workery East, 14.kerros
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Yhteystiedot
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003719675438

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Paperilaskut

Visma Solutions Oy

19675438

PL 100

80020 Kollektor Scan

Sosiaalinen media

Tutustu arkeemme – seuraa meitä somessa!