Ota yhteyttä Vismaan

Visma Suomessa koostuu useasta pienestä ja keskisuuresta yrityksestä. Kansainvälisesti olemme osa pohjoismaalaista Visma-konsernia. Tältä sivulta löydät linkit tärkeimpiin yhteystietoihimme.
Ota yhteyttä Vismaan

Visma-talo

Visma-talossa toimii useita Visma-yhtiöitä. Talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Rautatalossa. Aula on toisessa kerroksessa. 

Käyntiosoite

Keskuskatu 3
00100 Helsinki

Sijainti kartalla

Visma-yhtiöt

Yhtiömme toimivat useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Täältä löydät yhtiöidemme yhteystiedot, kuten myynnin yhteystiedot, osoite- ja laskutustiedot ja Y-tunnuksen.

Media

Sanna Burton, Communication Manager
sanna.burton@visma.com
+358(0)50 322 5222

Uutiset ja tiedotteet

Uutishuone

Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@visma.com

Visma Community

 Onko sinulla kysymys, josta haluaisit keskustella, tai haluatko oppia lisää tuotteistamme ja palveluistamme tutustua kursseihimme? Keskustele yhteisössämme Visma Communityssä!

Visma Community

Asiakaspalvelu ja tuki

Tarvitsetko apua Visman ohjelmiston tai palvelun käyttöön, tai onko sinulla kysyttävää esimerkiksi laskutukseen liittyen? Ota yhteyttä tuote- ja palvelukohtaiseen asiakaspalveluumme. 

Asiakaspalvelu ja tuki

Jälleenmyyjäpartnerit

Etsitkö Visman jälleenmyyjiä lähialueeltasi?  Oletko jälleenmyyjämme tai haluaisitko sellaiseksi? Siirry jälleenmyyjäpartnerien sivuille.

Jälleenmyyjäpartnerit

Integraattorit

Haluatko tutustua ulkoisiin järjestelmiin, jotka ovat rajapintamme avulla integroineet järjestelmänsä Visman ohjelmistoihin? Kiinnostaako sinua integraattorina toimimiminen? Tutustu integraattoreihin ja ota yhteyttä tästä.

Integraattorit

Ratkaisut ja palvelut

Tuemme yrityksesi ydintä ja kasvua luotettavasti moderneilla ohjelmistoratkaisuilla ja palveluilla. Tutustu ratkaisuihimme ja palveluihimme sivustomme päävalikosta ja jätä yhteydenottopyyntö. Mikäli jo tiedät, mistä tuotteesta tai palvelusta haluat lisätietoa, siirry siihen tästä

Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko sinua liittyä Visma-perheeseen, jossa arvojamme ovat muun muassa yrittäjähenkisyys ja matala hierarkia? Tutustu työpaikkoihimme ura-sivuilta!

Avoimet työpaikat

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.