Visma Liikkuvan työn ratkaisut
Tiedonkulkua parhaimmillaan

Toiminnallisuudet

Visma Liikkuvan työn ratkaisuissa olemme keskittyneet toimialan erityistarpeiden tunnistamiseen ja niihin vastaamiseen. Ratkaisumme tehostaa yrityksesi päivittäistä toimintaa automaatioilla ja integroinneilla, tarjoten luotettavat työvälineet liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen - ajasta ja paikasta riippumatta.

Visma Työmaarekisteri

Visma Työmaarekisteri on selainpohjainen työkalu yhteisen työmaan urakointi- ja henkilöraportointivelvollisuuden hoitamiseen. Se soveltuu kaikille joita rakennusalan tiedonantovelvollisuus koskee, sekä rakennuttajalle, pääurakoitsijalle, urakoitsijalle että isännöitsijän tarpeisiin. Sovellus sisältää myös työmaakohtaisten perehdytyslomakkeiden luomisen ja työntekijäkohtaisen seurannan perehdytyksen pitämisestä.

Lue lisää

Visma Työnohjaus

Työnohjauksella kirjaat ylös asiakkaiden tilaamat työt ja resursoit ne helposti oikealle työntekijälle. Työntekijä kirjaa tekemänsä tunnit ja käyttämänsä tarvikkeet, jotka siirtyvät laskutukseen ja palkanlaskentaan.

Laitekortistossa voit ylläpitää laitekortteja, seurata laitteiden huoltohistoriaa ja ennakoida työnohjauksen. Voit esimerkiksi luoda tehtävät huoltohenkilöstölle tässä kuussa määräaikaishuollettavista laitteista.

Visma Työtapahtumat

Työtekijät kirjaavat yhdellä tallennuksella tehtyjä työtunteja, matkalaskuja, käytetyt materiaalit ja tarvikkeet, kululaskut ja laskutettavat tunnit ajasta ja paikasta riippumatta. Hyväksynnän jälkeen nämä tiedot siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan ja laskutukseen.

Visma Myynti

Myyjän ollessa liikkeessä hän voi vaivatta tarkistaa seuraavan asiakkaan yhteystiedot. Asiakkaalla myyjä pääsee reaaliaikaisesti käsiksi myös asiakastietoihin, tuotteisiin, hintoihin, tilaushistoriaan ja tuotteiden varastotilanteeseen. Tämä mahdollistaa tehokkaan tilausprosessin: tiedot päivittyvät toiminnanohjausjärjestelmään, asiakas saa tilausvahvistuksen heti ja näin kauppa saadaan laskutukseen yhdellä istumalla.