Laskutusohjelma

Laskutusohjelmat

Verkkolaskun lähettäminen on 75% nopeampaa ja yli puolet edullisempaa kuin paperilaskun lähettäminen.

Valitse laskutusohjelma yrityksesi tarpeisiin

Laskutus voidaan hoitaa tehokkaasti kolmella eri tavalla: yksittäisellä laskutusohjelmistolla, taloushallinto-ohjelman laskutusominaisuudella, toiminnanohjausjärjestelmän laskutusohjelmalla tai suoraan tilitoimiston pilvijärjestelmään. Vismalta löydät sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Visma Passeli

Valikoimistamme löydät suomalaiselle pienyritykselle suunniteltuja ohjelmistopaketteja. Sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen käyttääksesi Passeli-ohjelmia.

Tutustu

Visma Netvisor

Laskutusohjelma kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Ohjelman avulla luot laskuja muutamassa minuutissa sekä reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Kokeile ilmaiseksi.

Tutustu

Visma Fivaldi

Tilitoimistoille ja yli 10 henkilön yrityksille, yhdistyksille tai ketjuille, jotka toimivat sisäisenä tilitoimistona moniyritysympäristössä. Selainkäyttöinen ja automatisoitu kokonaisjärjestelmä.

Tutustu

PPG Manager

PPG Manager on laskutusohjelma ja kokonaisvaltainen laskutuspalvelu. Syötät vain laskun tiedot ja laskutuspalvelumme hoitaa kaiken muun: laskutuksen, maksuvalvonnan ja tarvittaessa myös perinnän.

Tutustu

Miksi laskutus kannattaa hoitaa verkkolaskuina?

Verkkolaskutuksen hyödyt ovat kiistattomat. Finanssialan Keskusliiton ja EK:n tekemän kyselyn mukaan 70% yrityksistä onkin siirtynyt verkkolaskuihin. Pian paperilaskut poistuvat käytännössä kokonaan markkinoilta niiden korkeiden kokonaiskustannusten vuoksi.

spot_Orange_Interface (2).png

Materiaalikulut vähentyvät

Postimerkkejä, osoitetarroja, kirjekuoria ja paperilaskuja ei jatkossa enää tarvita.

spot_Orange_Approval (1).png

Muukin työ
tehostuu

Kirjanpito automatisoituu, arkistointi helpottuu ja raportointi saadaan reaaliaikaiseksi, kun tiedot ovat sähköisessä muodossa.

spot_Orange_Sending-invoice.png

Rahankierto nopeutuu

Yrityksen kassavirta nopeutuu laskutuksen nopeutumisen ja maksuaikojen lyhentymisen ansiosta.

spot_Orange_Target.png

Toiminnan ekologisuus

Verkkolasku on Finanssialan keskusliiton mukaan 4 kertaa ilmastoystävällisempi kuin paperilasku!