Valitse laskutusohjelma yrityksesi tarpeisiin

Lähetä laskut vaivatta verkkolaskulain vaatimassa sekä asiakkaan toivomassa muodossa. Kotiuta saatavat nopeasti automaattisella laskutuksella sekä hoida halutessasi myös perintä avullamme automaattisesti suoraan laskutusohjelmasta. 

Valitse organisaatiollesi parhaiten sopiva laskutusohjelma alta.

Laskutusohjelman edut

ajantasainen-ostoreskontra.png

Ajantasainen reskontra

Reskontra on aina ajantasainen, kun verkkolaskuina lähetetyt ja viitteellä maksetut suoritukset kohdistuvat laskuille automaattisesti.

work-in-progress.png

Nopeampi rahankierto

Yrityksen kassavirta nopeutuu laskutuksen nopeutumisen ja maksuaikojen lyhentymisen ansiosta. Maksamattomat laskut siirtyvät halutessasi  kauttamme automaattisesti perintään.

laskutusohjelma-sailyttaa-tapahtumat.png

Mapit ja paperit voi unohtaa

Laskutusohjelma säilyttää kaikki laskutuksen tapahtumat lain vaatiman ajan. Kun käsittelet ostolaskut verkkolaskuina, säästät kustannuksissa jopa 60% paperilaskuihin nähden. 

Etusi Visman asiakkaana

  • Kaikki laskutusohjelmamme noudattavat verkkolaskulain 2020 vaatimia edellytyksiä
  • Laskutusohjelmamme mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Laskutus voidaan hoitaa yksittäisen laskutusohjelman lisäksi taloushallinto-ohjelman laskutusominaisuudella, toiminnanohjausjärjestelmän laskutusohjelmalla tai tilitoimiston kautta.
  • Saat halutessasi automaattisen perintäpalvelun useimpiin laskutusohjelmiimme. 
  • Saat meiltä aina suomenkielisen tuen.
  • Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana palveluntarjoajana. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

 

laskutusohjelma-visman-edut-686x457.jpg

Kysymyksiä ja vastauksia sähköisestä laskutuksesta

Valitse laskutusohjelma  Valitse