Laskutus sähköisesti

Verkkolaskun lähettäminen on 75% nopeampaa ja yli puolet edullisempaa kuin paperilaskun lähettäminen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi laskutus kannattaa hoitaa verkkolaskuina?

Verkkolaskutuksen hyödyt ovat kiistattomat. Finanssialan Keskusliiton ja EK:n tekemän kyselyn mukaan 70% yrityksistä onkin siirtynyt verkkolaskuihin. Pian paperilaskut poistuvat käytännössä kokonaan markkinoilta niiden korkeiden kokonaiskustannusten vuoksi.

ERP yksinkertaistaa johtamista

Materiaalikulut
vähentyvät

Postimerkkejä, osoitetarroja, kirjekuoria ja paperilaskuja ei jatkossa enää tarvita.

Muukin työ
tehostuu

Kirjanpito automatisoituu, arkistointi helpottuu ja raportointi saadaan reaaliaikaiseksi, kun tiedot ovat sähköisessä muodossa.

Rahankierto
nopeutuu

Yrityksen kassavirta nopeutuu laskutuksen nopeutumisen ja maksuaikojen lyhentymisen ansiosta.

Toiminnan
ekologisuus

Verkkolasku on Finanssialan keskusliiton mukaan 4 kertaa ilmastoystävällisempi kuin paperilasku!

Laskutus Visman tarjoamilla ratkaisuilla

Laskutus voidaan hoitaa tehokkaasti kolmella eri tavalla: yksittäisellä laskutusohjelmistolla, toiminnanohjausjärjestelmän laskutusohjelmalla tai suoraan tilitoimiston pilvijärjestelmään. Vismalta löydät sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Visma Passeli

Valikoimistamme löydät suomalaiselle yritykselle suunniteltuja ohjelmistopaketteja. Sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen käyttääksesi Passeli-ohjelmia.

Visma Netvisor

Yhteiskäyttöinen taloushallinto PK-yrityksille, tilitoimistoille sekä ketjuyrityksille. Monipuoliset ominaisuudet, moderni käyttöliittymä ja tehokas mobiilikäyttö. 14 000 yritysasiakasta ja yli 400 kumppania.

Visma Fivaldi

Tilitoimistoille ja yli 10 henkilön yrityksille, yhdistyksille tai ketjuille, jotka toimivat sisäisenä tilitoimistona moniyritysympäristössä. Selainkäyttöinen ja automatisoitu kokonaisjärjestelmä.

PPG Manager

PPG Manager on laskutusohjelma ja kokonaisvaltainen laskutuspalvelu. Sinun tehtäväksesi jää vain syöttää laskun tiedot – laskutuspalvelumme hoitaa kaiken muun: laskutuksen, maksuvalvonnan ja tarvittaessa myös perinnän.

Tutustu

Haluatko hoitaa laskutuksen osana Visman kokonaisratkaisua?
Tutustu taloushallinnon järjestelmiin >

Verkkolaskujen hyödyt
ja käyttöönotto

Opas kertoo lisää verkkolaskutuksen hyödyistä ja käyttöönotosta. Oppaasta saat myös tietoa verkkolaskujen vastaanottamisesta.

Lataa opas

Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

Mikäli haluat syöttää laskut suoraan tilitoimiston pilvijärjestelmään, lue mitä muuta hyötyä tietojärjestelmän yhteiskäytöstä voi olla.

Lataa opas
blog

Visman blogista: Laskutus

 

Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.