Valitse kirjanpito-ohjelma yrityksesi tai tilitoimistosi tarpeisiin

Oletko perustanut yrityksen, haluatko automatisoida kirjanpitoasi yrityksesi kasvun myötä, tai haluatko ulkoistaa yrityksesi kirjanpidon tilitoimistokumppanille? Visman kirjanpito-ohjelmista löydät tarpeisiisi sopivan ratkaisun, olipa taloushallinnon toteutusmalli hoitaa kirjanpito itse tai ulkoistaa se tilitoimistolle. Ohjelmillamme varmistat, että yrityksesi liiketapahtumat kirjautuvat oikein ja saat raportoitua kirjanpidon verotukseen sujuvasti.

Kirjanpito-ohjelman hyödyt

Kirjanpito on hyödyllinen velvollisuus, joka koskee kaikkia yrityksiä – aina yrityksen perustamisesta alkaen. Sen tuottama tieto toimii yrityksen johtamisen välineenä. Tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Tilinpäätöksestä ja kirjanpidosta saadaan tiedot myös veroilmoituksen täyttämiseen, joten tietojen tulee olla oikein. Kirjanpito-ohjelmasta hyödyt muun muassa seuraavin tavoin:

spot_Green_Target.png

Pysy ajan tasalla yrityksesi taloudesta

Kirjanpito tuottaa yrityksen toiminnan kannalta olennaista tietoa, kuten tilinpäätöksen, tuloslaskelman ja taseen. Johtaminen on helpompaa, kun kirjanpito on ajan tasalla ja raportointivelvollisuudet hoidettu täsmällisesti.

spot_Green_Stopwatch.png

Keskity liiketoiminnan kehittämiseen

Kirjanpito-ohjelma automatisoi rutiinitöitä, tehostaa toimintaa ja säästää aikaa. Ajantasaisesta tiedosta on hyötyä esimerkiksi kulujen, investointien ja rekrytointien suunnittelussa, sekä yrityksen ulkopuolisille tahoille kommunikoimisessa.

spot_Green_Financials.png

Vähennä inhimillisiä virheitä

Kirjanpito-ohjelman avulla inhimilliset kirjanpidon virheet vähenevät ja dokumenttien käsittely helpottuu, kun ohjelma hoitaa peruskirjaukset ilman käsityötä ja käsittelee esimerkiksi ostolaskut puolestasi. Myös tilinpäätöksen tekeminen määräaikaan mennessä onnistuu sujuvammin.

Etusi Visman asiakkaana

  • Tarjoamme ratkaisut erilaisiin kirjanpidon toteutusmalleihin: ratkaisuistamme löydät toimivat vaihtoehdot kun haluat ulkoistaa kirjanpidon tilitoimistokumppaneille että niille, jotka haluavat toteuttaa kirjanpidon itse.
  • Kirjanpito-ohjelmamme ovat suomalaiseen toimintaympäristöön suunniteltuja. Noudatamme paikallisia lakeja täyttääksemme vaativimmatkin kirjanpidon tarpeet.
  • Tarjoamme Suomen käytetyimmät kirjanpito-ohjelmat. Ohjelmillamme hoidetaan jo yli 100 000 suomalaisyrityksen kirjanpito.
  • Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana palveluntarjoajana. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

Kirjanpito-ohjelma - Visman edut

Valitse kirjanpito-ohjelma  Valitse