Palkanlaskentaohjelma

Palkanlaskennan ohjelmistot yrityksille ja julkishallintoon

Jo 500 000 suomalaisen palkat lasketaan Visman ohjelmistoilla. Meiltä löydät sinulle parhaiten sopivan palkanlaskentaohjelman!

Palkanlaskentaohjelmat yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille

Modernit ohjelmistomme tekevät palkanlaskennasta, palkanmaksusta, yrityksen sisäisestä tiedonjaosta ja viranomaisraportoinnista sujuvampaa.
Tutustu ratkaisuihimme alta!

Palkanlaskentaohjelman edut

palkanlaskenta-automaatio.png

Sujuvoita palkanlaskentaa automaatiolla

Kun palkanlaskennan vaiheita automatisoidaan - esimerkiksi maksuaineisto välittyy suoraan ohjelmasta maksettavaksi pankkiohjelmaan - palkanlaskennan työ tehostuu ja virheiden määrä vähenee.

palkanlaskenta-tulorekisteri.png

Raportoi tulorekisteriin ajantasaisesti ja virheettä

Tulorekisteriin on ilmoitettava palkkatiedot maksukohtaisesti viimeistään 5 päivää palkanmaksun jälkeen. Oikeanlaisella palkanlaskentaohjelmalla hoidat sen automaattisesti.

palkanlaskenta-jaa-tietoa.png

Jaa tietoa ja toimi asiantuntijana

Kun tiedot ovat ajantasaisia ja oikein, voit keskittyä palkanlaskennan kokonaiskuvaan ja jakaa asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa mm. yrityksesi taloushallintoon ja johdolle.

Etusi Visman asiakkaana

  • Palkanlaskentaohjelmamme mukautuvat kaikenkokoisten yritysten ja kunnallisten organisaatioiden tai toimijoiden tarpeisiin. Halutessasi voit myös tilata palkanlaskentaohjelman osana toiminnanohjausjärjestelmää, taloushallinto-ohjelmaa tai HR-järjestelmää.
  • Jo 500 000 suomalaisen palkanlaskenta hoidetaan Visman ohjelmistoilla. Tunnemme suomalaisten organisaatioiden palkanlaskennan tarpeet sekä noudatamme ajankohtaista Suomen lakia.
  • Saat meiltä aina suomenkielisen tuen.
  • Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana palveluntarjoajana. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

palkanlaskenta.jpg