Palkanlaskentaohjelmat yrityksille, kunnille ja sairaanhoitopiireille

Modernit ohjelmistomme tekevät palkanlaskennasta, palkanmaksusta, yrityksen sisäisestä tiedonjaosta ja viranomaisraportoinnista sujuvampaa.
Tutustu ratkaisuihimme alta!

Palkanlaskentaohjelman edut

palkanlaskenta-automaatio.png

Sujuvoita palkanlaskentaa automaatiolla

Kun palkanlaskennan vaiheita automatisoidaan - esimerkiksi maksuaineisto välittyy suoraan ohjelmasta maksettavaksi pankkiohjelmaan - palkanlaskennan työ tehostuu ja virheiden määrä vähenee.

palkanlaskenta-tulorekisteri.png

Raportoi tulorekisteriin ajantasaisesti ja virheettä

Tulorekisteriin on ilmoitettava palkkatiedot maksukohtaisesti viimeistään 5 päivää palkanmaksun jälkeen. Oikeanlaisella palkanlaskentaohjelmalla hoidat sen automaattisesti.

palkanlaskenta-jaa-tietoa.png

Jaa tietoa ja toimi asiantuntijana

Kun tiedot ovat ajantasaisia ja oikein, voit keskittyä palkanlaskennan kokonaiskuvaan ja jakaa asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa mm. yrityksesi taloushallintoon ja johdolle.

Etusi Visman asiakkaana

  • Palkanlaskentaohjelmamme mukautuvat kaikenkokoisten yritysten ja kunnallisten organisaatioiden tai toimijoiden tarpeisiin. Halutessasi voit myös tilata palkanlaskentaohjelman osana toiminnanohjausjärjestelmää, taloushallinto-ohjelmaa tai HR-järjestelmää.
  • Jo 500 000 suomalaisen palkanlaskenta hoidetaan Visman ohjelmistoilla. Tunnemme suomalaisten organisaatioiden palkanlaskennan tarpeet sekä noudatamme ajankohtaista Suomen lakia.
  • Saat meiltä aina suomenkielisen tuen.

palkanlaskenta.jpg

Valitse palkanlaskentaohjelma  Valitse