Rakennusalalle

Rakennusalan ohjelmistot projektiesi tueksi

Tee urakoistasi sujuvampia ja kannattavampia sekä konttorilla että työmailla.

Tutustu tuotteeseemme

Pysy tilanteen tasalla kaikenkokoisilla työmailla

Olitpa urakoitsija tai pääurakoitsija, pieni rakennusliike tai suurempi konserni, näet kokonaiskuvan projekteistasi kun käytössäsi on helppokäyttöiset ja sähköset työkalut työmaiden hallinnointiin. Tee liiketoiminnastasi kannattavampaa yhden skaalautuvan ratkaisun avulla.

Näin hyödyt sähköisistä työkaluista työmaan hallinnassa

Parannat työmaidesi tuottavuutta

Digitaaliset työtavat ja prosessit tekevät työmaan hallinnasta älykkäämpää. Anna sähköisten työkalujen hoitaa työmaan hallinnointiin liittyviä prosesseja puolestasi, säästä aikaa ja tee työmaista tuottavampia.

Edistät työmaan turvallisuutta

Kaikilla on oikeus turvalliseen työympäristöön ja -välineisiin. Oli tarpeesi sitten työmaan kulunvalvontaratkaisut tai työturvallisuuden havainnointi ja raportointi, löydät ratkaisun meiltä.

Pidät toimintaasi läpinäkyvänä kaikille osapuolille

Läpinäkyvyys niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin on liiketoiminnan elinehto. Ratkaisujemme avulla tarvittava tieto on helposti saatavilla ja toimitettavissa niille, jotka sitä tarvitsevat.

Noudatat rakennusalan ja urakoinnin lakeja

Järjestelmämme noudattavat rakennusalan lainsäädännön edellytyksiä. Tuotteemme ovat suomalaisten työmaiden tarpeisiin kehitettyjä ja mm. rakennusyhtiöiden laajasti käyttämiä.

Jo 80 000 urakoitsijaa käyttää järjestelmäämme

Rakennusalan ohjelma, jolla urakat sujuvat helpommin

Pääurakoitsijan työkalut

Movenium Työmaa­järjestelmä sisältää helppokäyttöiset, sähköiset työkalut rakennustyömaan työmaan hallinnointiin ja työajanhallintaan.

Ominaisuudet: Työajanhallinta, kulunvalvonta, verottajaraportointi, työmaaperehdytys ja -päiväkirja sekä työturvallisuus

Rakennusalan ohjelmiston asiakastarina

Tutustu, miten olemme helpottaneet asiakkaamme arkea. Lisää asiakastarinoita osoitteessa movenium.fi

Moveniumin valmiit rajapinnat Vastuu Groupin palveluihin oli helppo ottaa käyttöön. Vastuu Groupilta suoraan Moveniumiin siirtyvät tiedot ovat merkittävässä osassa työmaaperehdytyksiä eikä jokaista tietoa tarvitse enää erikseen tarkistaa ja kysyä.

Sanna Pimiä, Skanska Oy

Integroi työmaaratkaisusi ERP-järjestelmään