Organisation

​Yhteistyöstä yrityskaupaksi: Visma osti verkkomaksamiseen erikoistuneen Paybyway Oy:n

Ohjelmistotalo Visma Passeli Oy on ostanut verkkomaksamiseen erikoistuneen Paybyway Oy:n. Yritys tunnetaan PayForm -ratkaisustaan, joka mahdollistaa monipuoliset verkkokaupan maksutavat.

Ohjelmistotalo Visma Passeli Oy on ostanut verkkomaksamiseen erikoistuneen Paybyway Oy:n. Yritys tunnetaan PayForm -ratkaisustaan, joka mahdollistaa monipuoliset verkkokaupan maksutavat.

Visma Passeli aloitti yhteistyön Paybywayn kanssa vuonna 2017 mahdollistamalla verkkomaksamisen ajanvarausjärjestelmä DigitalBookerin kautta. Nyt yhteistyö on johtanut yrityskauppaan, missä Visma Passeli ostaa Paybywayn liiketoiminnan. Kaupan mukana Vismaan siirtyy neljä työntekijää.

“Olemme olleet Paybywayn asiakkaita jo yli kolme vuotta ja nyt ystävyytemme syventyi kumppanuudesta liitoksi asti. Toivotamme Paybywayn asiantuntijat lämpimästi tervetulleeksi Visma-perheeseen. Sähköisen kaupankäynnin ja asioinnin lisääntyessä maksamisen palvelut ovat uusi hyödyllinen lisäys Visman palvelutarjontaan”, sanoo Visma Passeli Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

Paybyway mahdollistaa yhdellä napin painalluksella monipuoliset ja turvalliset maksutavat verkkokauppaan: korttimaksamisen, verkkopankit, lompakot (MobilePay, Masterpass, Pivo ja Siirto) sekä laskun ja osamaksun. Ratkaisu on nopea ottaa käyttöön ja hinnoittelu on kilpailukykyinen.

“Ilman täyden palvelun maksunvälitysratkaisua kauppiaan pitäisi tehdä sopimus jokaisen pankin kanssa erikseen tarjotakseen monipuoliset maksutavat asiakkailleen. Verkkokaupan ja mobiilikäytön kasvun myötä asiakkaat odottavat monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Kaikki maksutavat sisältävä ratkaisu on yritykselle helppo ja kustannustehokas vaihtoehto”, Karasjärvi jatkaa.

“Meille tärkeintä yhdistymisessä on, että Payform maksuliikenneratkaisujen uusi omistaja jakaa tärkeimmät arvomme; ketteryyden ja asiakaslähtöisyyden. Osana Visman loistavaa tiimiä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa ja kasvattaa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoa Suomessa. Tuotteemme tärkein tehtävä on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittavat maksutavat ja työkalut menestyksekkään liiketoiminnan pyörittämiseen”, taustoittaa Paybywayn toimitusjohtaja Markus Salminen.

“Yhdessä Visman kanssa tulemme jatkossakin helpottamaan kauppiaiden arkea innovatiivisilla, tulevaisuuden maksuratkaisuilla. Olemme tehneet Visman kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2017 ja heidän ihmisläheinen tapansa toimia sopii hyvin yrityskulttuurimme kanssa, jonka uskon luovan vahvan pohjan tulevaisuudelle ja yhteisen sävelen luomiseen. Visman kanssa saamme toimintaamme pitkäjänteisyyttä ja resursseja laadukkaan palvelun kehittämiseen myös tulevaisuudessa”, Salminen korostaa.

“Passeli on perustettu jo vuonna 1996. Alusta asti tavoitteemme on ollut tarjota suomalaiselle yrittäjälle kilpailukykyiset työkalut yritystoimintaan. Digitalisaation murroksessa näemme toimivien verkkomaksamisen prosessien olevan kriittinen osa liiketoimintaa. Covid-19-tilanne on vauhdittanut muutosta ja matkalla kohti uutta normaalia uskon verkko-ostamisen kasvun jatkuvan vahvana myös tulevaisuudessa. Tavoitteemme on jatkaa tuotetarjoamamme laajentamista kilpailukykyisillä, uuden sukupolven ratkaisuilla”, visioi Karasjärvi tulevaisuutta.

Lisätietoja:
Terhi Karasjärvi, toimitusjohtaja, Visma Passeli Oy, p. +358 50 325 1199
Markus Salminen, toimitusjohtaja, Paybyway Oy, p. +358 400 547 919

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Lähes 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1400 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Paybyway Oy
Paybyway Oy (entinen Maksukaista) on perustettu 2012. PayForm mahdollistaa yhdellä napin painalluksella maksut verkossa ja mobiilissa: yksi sopimus - yksi tilitys - kaikki maksutavat (luottokortit, digitaaliset lompakot, pankkimaksut, laskut ja osamaksut). PayForm mahdollistaa helpon ja turvallisen (PCI-DSS) maksuprosessin millä tahansa laitteella. Laaja valikoima kauppiasta tukevia palveluita kuten kehittynyt palautusten hallinta, monikauppiasympäristö, maksukorttien tallennus ja kirjanpidon automatisointi.

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222