Organisation

Tommi Laitinen Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi - käyttäjälähtöinen ohjelmistokehitys keskiössä

Tommi Laitinen on nimitetty Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2020 alkaen. Laitinen siirtyy rooliin Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtajan paikalta.

Tommi Laitinen on nimitetty Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2020 alkaen. Laitinen siirtyy rooliin Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtajan paikalta.

Tommi Laitinen siirtyy 1.12.2020 alkaen Visman sisällä uuteen rooliin Visma Software Oy:n toimitusjohtajaksi. Visma Softwarea 10 vuotta menestyksekkäästi luotsannut Juha Mäntylä siirtyi lokakuussa Visma Public Oy:n toimitusjohtajaksi.

Tommi tuo mukanaan vahvaa osaamista Visma Softwaren ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tommilla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta ICT-toimialalla eri rooleissa, erityisesti tuotteiden ja tuotekehityksen parissa.

Viimeksi Tommi on toiminut Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtajana. Vismalle Tommi tuli yrityskaupan myötä vuonna 2017. Tällöin Visma osti OCTO3:n, jonka toimitusjohtajana Tommi työskenteli. Aiemmin hän on työskennellyt liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Digia Oyj:llä. Visman sisällä hän on toiminut myös Visma Solutionsin ja Visma Enterprisen hallitusten jäsenenä. Työuransa hän aloitti ohjelmistokehityksen parissa ja hänellä on tutkinto sekä kaupalliselta että tekniseltä puolelta.

“Visma Software on erinomainen yritys ja koko tiimi on tehnyt loistavaa työtä arvostamani Juha Mäntylän johdolla. Otan tämän roolin vastaan nöyränä ja kiitollisena. Samaan aikaan olen innoissani ja ylpeä siitä, että pääsen työskentelemään näin hienon tiimin kanssa ja rakentamaan vielä vahvempaa kokonaisuutta. Minulla on tietysti paljon uutta edessä, mutta käärin hihat ja aloitan tutustumisen ihmisiin, liiketoimintaan, asiakkaisiin ja tuotteisiin mahdollisimman täysipainoisesti heti”, kertoo Laitinen.

Tulevassa roolissa Tommi korostaa yhtiön strategisten painopisteiden selkeää määrittelyä ja systemaattista käyttäjälähtöistä asennetta tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. “Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja heidän kuunteleminen on kaiken keskiössä. Modernit toimintamallit ja avoin yrityskulttuuri luovat edellytykset kasvulle ja kehittymiselle, niin liiketoiminnan kuin osaavan henkilöstömme osalta”, toteaa Laitinen.

Laitisen mukaan tuoteliiketoiminnassa on kiinnostavaa nimenomaan tuotteen ja asiakasarvon sekä -tarpeen välinen yhteys. Lisäksi sydäntä lähellä on käyttäjälähtöinen kehittäminen. Näitä Tommi tulee painottamaan Visma Softwaren tuotteiden kehittämisessä, esimerkiksi taloushallinto-ohjelma Visma Fivaldin ja toiminnanohjausjärjestelmä Visma Novan käyttöliittymäuudistuksissa, jotka ovat parhaillaan käynnissä.

Lisätietoja:
Tommi Laitinen, toimitusjohtaja (1.12.2020 alkaen), Visma Software Oy, puh 040 505 1324

Visma Software Oy
Visma Software Oy on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon, kiinteistöhallinnon ja urakoinnin digitaaliset ratkaisut erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Ratkaisuja käyttää Suomessa yli 14 000 yritystä. Visma Softwaren tuoteperheeseen kuuluvat Visma Fivaldi, Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Movenium, Visma.net Expense, Visma Payroll sekä Visma Entry. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 asiantuntijaa.

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222