Organisation

Mia Ursin Avalosys Oy:n toimitusjohtajaksi – tähtäimessä yhä laajempi pohjoismainen asiakaskunta

Vismaan kuuluvan Avalosys Oy:n (Avalon) uusi toimitusjohtaja Mia Ursin on kokenut maksuliiketoiminnan kehittäjä, jonka työlistalla on Avalon ansiokkaan asiakasyhteistyön jatkaminen ja kasvun vahvistaminen myös tulevaisuudessa.

Pitkän linjan fintech-osaaja Mia Ursin on aloittanut toukokuun alussa Vismaan kuuluvan maksuliikenneohjelmistoja kehittävän Avalon toimitusjohtajana. Avalolle hän saapui yritysverkkoratkaisuja tarjoavalta GlobalConnectilta. Aiemmin Ursin on tehnyt pitkän uran Nets Groupin strategian, yrityskauppojen ja kehittämisen parissa. Ursinin edeltäjä Antti Pirhonen varmistaa jatkuvuuden ja sujuvan siirtymän, ja jää myöhemmin pois yhtiön palveluksesta.

”Tehtäväni on johtaa kasvuvaiheessa olevan yhtiön toimintaa, kehittää strategiatyöskentelyä ja vahvistaa prosesseja palvelemaan Avalon kasvavaa asiakaskuntaa. Samalla pidämme kiinni Avalon ketterästä, yrittäjämäisestä DNA:sta ja hyvästä asiakaspalvelusta”, sanoo Mia Ursin.

Avalon strategiana on tarjota ohjelmistoriippumatonta, modernia maksuliikennepalvelua. Vuoden 2021 joulukuussa Avalo ja Visma kertoivat, että Avalo liittyy osaksi Vismaa. Visman kanssa Avalo voi vastata asiakaskunnan nopeasti kasvaviin tarpeisiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa.

Toimialan kokeneimmat asiantuntijat, avoin kumppanistrategia ja tiivis yhteistyö pohjoismaisten pankkien kanssa ovat ylivertainen yhdistelmä, jonka avulla Avalo on saavuttanut lyhyessä ajassa merkittävän jalansijan ja luotettavan toimittajan aseman asiakaskunnassaan Suomessa. Avalon asiakkaina on yrityksiä, julkisia organisaatioita, taloushallinnon palvelukeskuksia ja ERP-ohjelmistovalmistajia.

Lisätietoja:
Mia Ursin, toimitusjohtaja, Avalosys Oy, +358 40 829 5231
Sanna Burton, viestintäjohtaja, Visma Finland Holding Oy, +358 50 322 5222

Avalosys Oy (Avalo)
Avalo on vuonna 2015 perustettu, nopeasti ja kannattavasti kasvanut suomalainen ohjelmistoyhtiö. Avalon intohimona on auttaa yrityksiä ja julkisia organisaatioita, taloushallinnon palvelukeskuksia ja ERP-ohjelmistovalmistajia maksuliikenteen prosessien automaatiossa ja haastavissa ohjelmistointegraatioissa. Toimiala- ja ERP-riippumattoman AvaloCloud-palvelun kautta asiakkaat tavoittavat pankkien lisäksi myös verkkolaskuoperaattoreiden palvelut ja viranomaisten tulorekisterin. Avalo on osa nopeasti kasvavaa Visma-konsernia. www.avalo.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222