Organisation

Merit Aktiva on nyt Passeli Merit - lisää resursseja ohjelmiston kehittämiseen

Merit Aktiva siirtyy Suomessa Passelin tuoteperheeseen ja muuttaa nimensä Passeli Meritiksi. Passeli Merit on selainpohjainen taloushallinnon ratkaisu pienyrityksille ja tilitoimistoille.

Vuonna 2018 ohjelmistoyhtiö Vismaan liittynyt Merit Aktiva siirtyy Suomessa Passelin tuoteperheeseen ja muuttaa nimensä Passeli Meritiksi. Passeli Merit on selainpohjainen taloushallinnon ratkaisu pienyrityksille ja tilitoimistoille.

Merit Aktiva on Merit Tarkvara AS:n kehittämä selainpohjainen kirjanpito-ohjelmisto yrityksille ja tilitoimistoille. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 ja itsenäisenä yhtiönä osana Visma-konsernia vuodesta 2018 lähtien.

Nyt Merit Aktivan Suomen liiketoiminta siirtyy osaksi Passelin tuoteperhettä, joka on Visma-konserniin kuuluva taloushallinnon, verkkomaksamisen ja ajanvarauksen ratkaisuihin keskittyvä tuoteperhe. Passelin tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa taloushallinnon ohjelmistot Passeli Yritys ja ePasseli, verkkomaksupalvelu Visma Pay ja ajanvarausohjelma DigitalBooker.

Suomessa Merit Aktiva tunnetaan jatkossa nimellä Passeli Merit. Virossa ohjelmisto jatkaa Merit Aktiva -brändillä ja Puolassa se tunnetaan nimellä 360 Księgowość.

“Passeli Merit täydentää Passelin olemassa olevaa tuoteperhettä. Passelin yli 26 vuoden osaaminen, kokemus ja ymmärrys suomalaisten yritysten tarpeista mahdollistaa Passeli Meritille kasvu-uran Suomessa. Tavoitteemme on lisätä resursseja ohjelmiston kehittämiseen ja tuoda mukaan uusia toiminnallisuuksia automaatiota hyödyntäen”, kertoo Visma Passeli Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

“Passeli Meritin asiakkaina ovat toiminimiyrittäjät ja pienet osakeyhtiöt sekä pienet tilitoimistot. Asiakkaat ovat tottuneet hyvään asiakaspalveluun, arvostavat kun saavat helposti ja nopeasti apua sekä tapaamme selittää asiat kansantajuisesti. Tämä yhteinen arvopohja pitää hyvää huolta niin henkilöstöstä kuin asiakkaista yhdisti meitä ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Muutos mahdollistaa, että ohjelmaa saadaan nyt kehitettyä paikallisilla resursseilla ja osaamisella. Me emme havittele maailmanvalloitusta tai uusia markkinoita. Haluamme keskittyä palvelemaan suomalaisia yrityksiä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Uskon muutoksen olevan asiakkaille hyvä”, Karasjärvi jatkaa.

Passeli Meritin kotisivut löydät osoitteesta www.passelimerit.fi

Lisätietoja:
Terhi Karasjärvi, toimitusjohtaja, Visma Passeli Oy, p. +358 50 325 1199

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 25 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Lähes 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1800 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Merit Aktiva
Merit Aktiva on taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen keskittynyt SaaS-palvelu, jolla on kansainvälisesti yli 30 000 käyttäjää. Suomessa ohjelmistoa käytetään lähes 7000 yrityksen kirjanpitoon

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222