Sponsorships

Maailman paras pyöräilyjoukkue polkee jatkossa nimellä Team Visma | Lease a Bike

Visma vahvistaa tukeaan Tour de Francen, Giro d’Italian ja Vuelta a Españan hallitseville mestareille.

Kolme Grand Tour -voittoa sisältävän historiallisen kauden jälkeen Team Jumbo-Visma jatkaa nimellä Team Visma | Lease a Bike. Visma on toiminut toisena nimisponsorina viisi vuotta, ja kaudesta 2024 alkaen Vismasta tulee joukkueen ensimmäinen nimisponsori.

”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Visma on uusi ensimmäinen nimisponsori Jonas Vingegaardille, Wout van Aertille, Sepp Kussille, Marianne Vosille, Fem van Empelille ja kaikille muille fantastisille urheilijoille ja henkilökunnalle, joista on kehittynyt maailman paras pyöräilyjoukkue”, Visman toimitusjohtaja Merete Hverven sanoo.

Lease a Biken omistaa hollantilaiset monikansalliset perheyritykset Pon ja Volkswagen Financial Services, ja se liittyi tiimiin sponsorina 1.1.2023.

"Matka on ollut melkoinen tähän mennessä, ja odotamme jo innolla seuraavaa lukua yhdessä uuden sponsorikumppanimme Lease a Biken kanssa", Hverven lisää.

Jalanjälki kasvaa Euroopassa

Vismalle, Euroopan johtavalle liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittajalle, uusittu sponsorointisopimus merkitsee konsernin jatkuvaa sitoutumista tiimityöhön, päättäväisyyteen ja toiminnan erinomaisuuteen.

“Team Visma | Lease a Bike -sponsorointi tukee strategiaamme kasvattaa yrityksemme jalanjälkeä Euroopassa sekä nykyisillä että uusilla potentiaalisilla markkinoilla. Sen lisäksi, että tämä globaali sponsorointi antaa meille mahdollisuuden tuoda esiin arvojen, kuten tiimityön ja aktiivisen elämäntavan, tärkeyttä, se myös luo sisäistä ylpeyttä ja lisää bränditietoisuutta”, Hverven lisää.

Tukea joukkuuelle myös ohjelmistojen avulla

Taloudellisen tuen lisäksi Visma tarjoaa jatkossakin joukkueelle ohjelmistoja, jotka parantavat sekä urheilun että liiketoiminnan suorituskykyä.

"Teknologiayrityksenä olemme erityisen ylpeitä siitä, kuinka tekoälyratkaisumme on lähes kaksinkertaistanut joukkueen tarkkuuden pyöräilijöiden ravintotarpeiden ennustamisessa, mikä on auttanut heitä parantamaan kestävyyttä", Hverven sanoo.

Tulevan Team Visma | Lease a Biken toimitusjohtaja Richard Plugge sanoo:

"Olemme iloisia vahvistaessamme uuden sponsorisopimuksemme Visman ja Lease a Biken kanssa - kahden vahvan yrityksen, joiden kanssa meillä on jo erinomainen suhde. Nämä kehittyvät kumppanuudet ovat taas yksi suuri askel eteenpäin varmistaessamme, että meillä on resursseja joukkueen jatkuvaan kehittämiseen. Viime vuonna osoitimme jälleen kerran, että voimme kasvaa ja menestyä yhdessä. Tämä on myös yhteinen pitkäaikainen tavoitteemme.”

Torstaina 21. joulukuuta Team Visma | Lease a Bike esittelee ajajansa, päätavoitteensa ja uuden yritysidentiteettinsä medialle ja yhteistyökumppaneille Move Amsterdamissa.

Lisätietoja:
Sanna Burton, Brändi- ja viestintäjohtaja, Visma Finland Holding Oy, p. 050 322 5222

Visma
Visma on johtava liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittaja, jonka liikevaihto oli 2,06 miljardia euroa vuonna 2022. Vismalla on 15 000 työntekijää ja 1,6 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Rakennamme toimivampaa yhteiskuntaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden työtä.

Suomessa yli 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa. www.visma.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222