Software

Lohjan kaupunki laajentaa Wilman käyttöä - järjestelmään siirrytään myös varhaiskasvatuksessa

Visman ja Lohjan kaupungin tekemä sopimus tuo ison joukon uusia Wilma-käyttäjiä. Ennestään järjestelmää on käytetty Lohjalla peruskouluissa ja toisella asteella. Päiväkodeissa käytössä on ollut varhaiskasvatuksen Wilman viestintätoiminto, ja nyt yhteistyö laajenee myös varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän puolelle. Tehdyn sopimuksen kattama lapsimäärä on noin 2000.

Lohjan kaupunki ja Wilma-ohjelmiston kehittäjä Visma Enterprise Oy ovat tehneet sopimuksen Wilman toimittamisesta varhaiskasvatuksen käyttöön. SaaS-palveluna toimitettava varhaiskasvatuksen Wilma on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka yksinkertaistaa hakuprosesseja, tehostaa hallinnon työtä ja mahdollistaa vaivattoman viestinnän vanhempien ja varhaiskasvatusyksikön henkilökunnan välillä - myös mobiilisovelluksella.

Varhaiskasvatuksen tietojärjestelmän muutos tulee olemaan iso ponnistus Lohjan varhaiskasvatukselle. Muutostyö koskettaa koko varhaiskasvatusta ensi toimintakaudella; hallintoa ja henkilöstöä, unohtamatta asiakkaita. Tavoitteena on, että keväällä 2024 Lohjan varhaiskasvatuksen käytössä on kokonaisuudessaan toiminnanohjausjärjestelmä Wilma.

“On selvää, että muutos vaatii kaikilta paljon työtä. Lohjalla on kuitenkin vahva luottamus Visman osaamiseen ja yhdessä tekemiseen. Tulevaisuudessa Lohjan varhaiskasvatuksen toiminnanohjauksesta vastaa jo monelle käyttäjälle tuttu järjestelmä. Uskomme, että tällä on positiivisia vaikutuksia kaikkien käyttäjien tekemiseen”, kertoo Lohjan kaupungin varhaiskasvatusjohtaja Anu Koivumäki.

Wilma tarjoaa kokonaisuutena ainutlaatuisen digitaalisten palveluiden ehjän polun varhaiskasvatuksesta toisen asteen loppuun asti. Yhtenäinen palvelu takaa lasten tietojen siirtymisen sähköisesti ja tietoturvallisesti asteelta toiselle ja varmistaa, että kaikki sivistystoimen asiakkaat löytyvät samasta järjestelmästä.

“Näemme todella tärkeänä, että pystymme tarjoamaan yhden palvelun koko kasvun polulle aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Lohjan kaupungin päätös luottaa meihin myös varhaiskasvatuksen osalta, lisää entisestään uskoamme tähän tarpeeseen ja saa meidän työskentelemään asian eteen entistä kovemmin. Todella mahtavaa päästä jatkamaan hyvää yhteistyötämme myös varhaiskasvatuksen osalta”, iloitsee Visma Enterprisen koululiiketoiminnan johtaja Teemu Lehtonen.

“On hienoa, että pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisun, joka sujuvoittaa arkea vapauttamalla varhaiskasvatuksen opettajien ja hoitajien työaikaa pedagogiseen työhön ja aikaa jää enemmän lapsille. Olemme iloisia, että Lohja on valinnut Wilman laajempaan käyttöön varhaiskasvatuksessa ja koko kaupungissa - on upeaa että voimme jatkaa Lohjan kanssa tätä tärkeää yhteistyötä”, täydentää Visma Enterprisen kaupallinen johtaja Paula Kalliokoski.

Lisätietoja:
Teemu Lehtonen, Business Director, Visma Enterprise Oy, +358 50 595 5074
Paula Kalliokoski, Commercial Director, Visma Enterprise Oy, +358 40 729 8152

Visma Enterprise Oy
Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti opetushallinnon sähköisiä palveluita sekä henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja. Tuotteitamme ovat koulumaailman Wilma, henkilöstöhallinnon Saima HR, työvoimanhallinnan Numeron, työajanseurannan Tiima sekä matka- ja kululaskujen hallinnan M2. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa.

Visma
Visma on johtava liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittaja, jonka liikevaihto oli 2,06 miljardia euroa vuonna 2022. Vismalla on 14 000 työntekijää ja 1,4 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Rakennamme toimivampaa yhteiskuntaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden työtä.

Suomessa 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa. www.visma.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222