Organisation

Asiakkaille lisää sujuvuutta ja monipuolisempi tarjooma – Visma Aquilalta ohjelmistot työsuhteen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen

Visma Enterprise Oy ja Visma Public Oy ovat yhdistäneet voimansa 1.1.2024 alkaen. Suosittujen julkisen ja yksityisen sektorin ohjelmistotuotteiden toimittaja tunnetaan jatkossa nimellä Visma Aquila Oy. 

Visma Aquilassa työskentelee noin 360 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa. Jatkamme tuttujen ja pidettyjen ohjelmistotuotteidemme toimittamista yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaillemme. Toimipisteitämme on Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

High Tech with Human Touch – teknologiaa ihmiseltä ihmiselle.

Panostamme jatkossa erityisesti seuraaviin osa-alueisiin:

Alan parhaaseen asiakaskokemukseen
Tarjoamme ylpeydellä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille jokainen  asiakaspolun kohtaaminen on tärkeä. Asiakkaamme tietävät, että heidän palautteensa todella merkitsee. Sitoudumme luomaan ratkaisuja, jotka asettavat asiakkaan keskiöön. 

Huipputason tietoturvaan
Asiakkaamme voivat luottaa, että tarjoamamme teknologia ja palvelut ovat turvallisia. Otamme tehtävämme vakavasti ja varmistamme, että palveluidemme kehitykseen käytettävien työkalujen ja tilojen tietoturva on aina huippuluokkaa.

Tiedonhallinnan asiantuntijuuteen
Tarjoamme huipputeknologiaa, ihmiseltä ihmiselle. Autamme asiakkaitamme löytämään tasapainon ihmisten, prosessien ja teknologioiden välillä, jotta he voivat hyödyntää tietoa parhaalla mahdollisella tavalla. Rakennamme toimintatapoja ja hyviä käytäntöjä, joiden avulla tiedosta tulee helposti ymmärrettävää, luotettavaa ja saavutettavaa.

Ohjelmistoratkaisut työsuhteen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen

Yhdistymisen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin: palkanlaskentaan, kulu- ja matkahallintaan, taloushallintoon, työvoiman hallintaan, henkilöstöhallintoon ja henkilöstön kehittämiseen sekä opetushallintoon. Erityisesti haluamme tämän uuden laajemman kokonaisuuden osalta tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa integroitavuutta, työntekijäkokemusta sekä arjen parempaa sujuvuutta. 

Kaikkiaan tuotevalikoimaamme kuuluu jatkossa Personec F -tuoteperhe henkilöstö- ja palkkahallintoon, Wintime taloushallintoon, eTaika ja Personec F OSS henkilöstön kehittämiseen, Saima HR henkilöstöhallintoon, M2 matka- ja kululaskujen käsittelyyn, Tiima työajanseurantaan, Numeron ja Aikajana työvoiman hallintaan sekä Wilma kasvatukseen ja opetukseen. Tutustu tähän tarjoomaan osoitteessa: www.solveon.fi.

“Olemme saavuttaneet asemamme markkinassa tunnetuilla ja luotetuilla täsmäratkaisuilla. Oli kuitenkin selvää, että jatkossa on tärkeää voida tarjota entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua markkinan ja asiakasvaatimusten muuttuessa. Asiakkaillemme yhdistymisemme tarkoittaa yhtenäisempää asiointia ja palvelun sujuvoitumista entisestään.” kertoo Visma Aquilan toimitusjohtaja Jukka Holm

“Vahvistamme entisestään asemamme erityisesti julkisella sektorilla ja pystymme yhdistymisen jälkeen auttamaa asiakkaitamme digitalisaation kehittämisessä entistä sujuvammin”, toteaa Juha Mäntylä, Visma Public Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Jukka Holm, toimitusjohtaja, Visma Aquila Oy, p. +358 40 560 6797

Visma Aquila Oy
Visma Aquila Oy ei ole ainoastaan luotettava toimija liiketoimintakriittisten ohjelmistojen alalla – toimimme sen sydämessä teknologian edelläkävijöinä, tuoden luotettavuutta ja inhimillisyyttä osaksi jokaista koodiriviä. Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat jokaista päätöstämme. Autamme asiakkaitamme julkisella ja yksityisellä sektorilla seuraavissa tehtävissä: palkanlaskenta, henkilöstöhallinto ja -kehitys, talous, koulutus, työvoimanhallinta ja kulu- ja matkalaskujen käsittely. Visma Aquila Oy:n liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa ja sillä on 360 työntekijää. Olemme osa eurooppalaista Visma-konsernia. 

Visma
Visma on johtava liiketoimintakriittisten pilviohjelmistojen toimittaja, jonka liikevaihto oli 2,06 miljardia euroa vuonna 2022. Vismalla on 15 000 työntekijää ja 1,6 miljoonaa asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Rakennamme toimivampaa yhteiskuntaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla kaikenkokoisten yritysten ja organisaatioiden työtä.

Suomessa yli 1400 Visman asiantuntijaa auttaa asiakkaita sujuvoittamaan liiketoimintaansa. www.visma.fi

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222