Organisation

Apuayrittajalle.fi on uusi maksuton myynti- ja markkinointikanava yrityksille

Apuayrittajalle.fi-sivustolla voit ostaa lahjakortteja ja prepaid-kortteja paikallisten yritysten palveluille. Turvataan yhdessä yritysten toiminta!

Pienyritysten liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut ohjelmistotalo Visma Passeli Oy on lanseerannut sivuston, jonka kautta kuluttajat voivat ostaa DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmää käyttävien yrittäjien palveluja ennakkoon ja näin osoittaa tukea yrittäjille. Kaikkien ostojen tuotot menevät suoraan yrityksille.

Ohjelmistoyhtiö Visma Passeli on julkaissut apuayrittajalle.fi-sivuston, missä sähköistä ajanvarausjärjestelmä DigitalBookeria käyttävät yritykset voivat myydä lahjakortteja ja prepaid-kortteja omille palveluilleen. Oman mainoksen lisääminen sivustolle ja palvelujen myyminen sivuston kautta on yrittäjälle täysin maksutonta.

"Haluamme auttaa yrittäjiä tämän haastavan tilanteen yli ja tarjota alustan, jonka kautta kuluttajat löytävät paremmin lähialueensa DigitalBooker-asiakkaat ja voivat ostaa heidän palveluitaan suoraan verkosta. Kaikki tuotto ohjautuu heti yrittäjälle, kuten normaalistikin DigitalBookerin kautta ostettujen palvelujen tuotot", kertoo Visma Passeli Oy:n toimitusjohtaja Terhi Karasjärvi.

Alusta käyttöön helposti ja nopeasti

DigitalBookerin asiakkaat saavat oman ilmoituksen autayrittajaa.fi-sivustolle helposti ja nopeasti. Yrityksellä tulee vain olla käytössä DigitalBooker-palveluun kuuluvat verkkomaksut, jonka jälkeen lahjakortit ja prepaid-kortit on helppo lisätä järjestelmään myytäväksi ja maksut ohjautuvat suoraan yritykselle. Tämän jälkeen Visma Passeli lisää yrityksen sivustolle kuluttajien löydettäväksi.

Apua digitalisaation tuomaan muutokseen

“Jokaisen yrittäjän on nyt erityisen tärkeää varmistaa, että kuluttajat löytävät yrityksen tuotteet ja palvelut mahdollisimman helposti verkosta. Haluamme tukea yrittäjiä digitalisaation tuomassa muutoksessa ja varmistaa, että yrittäjät hyödyntävät sähköisten ratkaisujen tarjoaman potentiaalin mahdollisimman laajasti oman liiketoimintansa tukemiseen”, Karasjärvi jatkaa.

DigitalBookerin maksuttomasta tuesta asiakkaat saavat apua ongelmatilanteisiin usean kanavan välityksellä. Chatti, sähköposti ja puhelintuki auttavat asiakkaita arkena klo 8-16.

Tutustu apuayrittajalle.fi-sivustoon: www.apuayrittajalle.fi
Tutustu DigitalBooker-ajanvarausjärjestelmään: digitalbooker.com

Lisätietoja:
Sanna Burton, viestintäpäällikkö, Visma Finland Holding Oy, +358 50 322 5222

Visma Passeli Oy
Visma Passeli tarjoaa pk-yrityksille yritystoimintaan tarvittavat ohjelmistot yli 20 vuoden kokemuksella. Visma Passelilta yritys löytää ohjelmistot sähköiseen ajanvaraukseen, kotisivuihin ja verkkokauppaan sekä talous– ja materiaalihallintoon. Toisiinsa integroitavien ohjelmistojen avulla Visma Passeli helpottaa yritysten jokapäiväisiä toimintoja. Lähes 30 000 yritystä käyttää Visma Passelin tuotteita kuukausittain. Taustallamme on ketterä ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1400 asiantuntijaa. Kotisivut: visma.fi/passeli.

Lehdistön yhteyshenkilö

Sanna Burton

Brändi- ja viestintäjohtaja

+358 50 322 5222