Ratkaisuja huomisen helpottamiseksi

Työn ilon lisäksi ammattilaisten elämään mahtuu harmia ja haastetta. On perittäviä laskuja, virheellisiä työvuorolistoja ja kiire painaa päälle. Työn organisoinnin onnistumiseen tai epäonnistumiseen vaikuttaa käytössä olevat työkalut.

Me kehitämme toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. Kaikkea emme voi parantaa, mutta monia asioita voimme helpottaa.

 

Joustoa työhön

Yrittäjän täytyy taipua moneen. Asiakastyön lisäksi on hoidettava taloushallinto ja henkilöstöasiat. Onneksi jokaista yksityiskohtaa ei tarvitse enää muistaa itse, vaan ohjelmistojen avulla moni tehtävä hoituu automaattisesti.

joustoa-tyohon-v1-600x350.jpg

aikaa-olennaiseen-600x350.jpg

Aikaa olennaiseen

Kukaan tuskin haluaa käyttää aikaansa byrokratiaan. Asiakkaiden auttaminen, toiminnan kehittäminen ja aito läsnäolo tekevät työstä mielekästä ja merkityksellistä. Teknologian tehtävä on vapauttaa aika siihen, mikä on oikeasti tärkeää.

Luodaan uutta

Kilpailu osaajista on kova. Heidät sitoutetaan ja pidetään tyytyväisenä sillä, että homma rullaa. Kiinnostavinkaan työ ei jaksa innostaa, jos aika kuluu vanhentuneiden työkalujen kanssa taistellessa. Vain uudistuva yritys on kilpailukykyinen ja houkutteleva.

luodaan-uutta-600x350.jpg

Visma koskettaa lähes jokaisen suomalaisen elämää

Me vismalaiset autamme sekä yrityksiä että yhteiskuntaa ottamaan kaiken hyödyn irti arjen ja liiketoiminnan sujuvuudelle kriittisistä ohjelmistoista. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta. Meillä on vapaus kehittyä ja kehittää parempia ratkaisuja joka ikinen päivä.

 

500 000

suomalaisen palkkoja ei enää tarvitse laskea Excelissä.

100 000

suomalaisyritystä on avullamme poistanut turhan paperityön kirjanpidosta.

1 000 000

koululaisen reissuvihko ei ole koskaan kadoksissa.

700 000

työntekijän matka- ja kululaskuja ei tarvitse tunkea mappeihin.

1 600 000

suomalaista on allekirjoittanut sähköisesti matkustamatta turhia kilometrejä.

1 300 000

asuntoa hallinnoidaan kätevämmin kuin rappukäytävän ilmoitustaululla.

Tunnetut suomalaiset ohjelmistot ja palvelut yrityksille ja julkishallinnolle

Tarjoamme ohjelmistoratkaisut esimerkiksi taloushallintoon, toiminnanohjaukseen, henkilöstöhallintoon, maksuvalvontaan ja kiinteistönhallintaan. Ohjelmistojamme käyttää yli 100 000 suomalaista organisaatiota. Alla esimerkkejä tuotteistamme ja palveluistamme - valitse koko valikoimastamme tarpeisiisi sopiva!