Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönotto on yksinkertainen tapa karsia manuaalisia prosesseja. Samalla kasvatat myyntiä ja palvelelet asiakkaita entistä paremmin. Myös liiketoimintasi riskit vähenevät, kun tiedät varmasti kenen kanssa toimit. Saat palveluun käyttöön 5 minuutissa.

Visma Sign

Skaalautuva sähköinen
allekirjoituspalvelu

  • Poistaa paperin pyörityksen ja vie asiakirjojen käsittelyn nykyaikaan
  • 89% asiakirjoista allekirjoitetaan ensimmäisen vuorokauden aikana
  • Vähentää aikaa ja kustannuksia
  • Turvallinen, laillinen ja jurididesti täysin sitova
  • Lukemattomia eri käyttökohteita
  • Eri käytölle sopivat hinnoittelupaketit

Lue lisää sähköisestä allekirjoituksesta »

Fennia
IF
Sato
Vilkas


Visma SignPieksämäen kaupunki

 

Kun palvelu täyttää eIDAS -vaatimukset, voi sen tietoturvallisuuteen luottaa. Se on kunnan palveluissa erityisen tärkeää.

Aika näyttää, jääkö etäkokouskäytännöt jollakin tavalla elämään, mutta varmaa on, että sähköinen allekirjoitus ainakin jää.

Seija Romo, tietohallintopäällikkö

Lue asiakastarina »

Säästä 90 % sopimuksiin käytetystä ajasta ja kuluista

Jaa dokumentti

Lataa ja lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Voit kutsua henkilöitä sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Voit myös integroida palvelun osaksi sähköistä palveluprosessia.

Varmista henkilöllisyys

Visma Sign varmistaa allekirjoittajien henkilöllisyyden pankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Kevyen tunnistautumisen avulla henkilöllisyyden varmistaminen on myös mahdollista ilman vahvoja tunnistautumismenetelmiä.

Kerää allekirjoitukset

Jokainen henkilö allekirjoittaa dokumentin helposti ja nopeasti. Lisäksi sopimus jää automaattisesti jokaiselle asianosaiselle talteen.


Integroi sähköinen
allekirjoitus

Voit integroida sähköisen allekirjoituksen osaksi omaa ohjelmistoasi. Integraation avulla allekirjoitustapahtuma tapahtuu osana omaa prosessiasi. Sähköinen allekirjoitus löytyy myös valmiina monista eri palveluista.

Tutustu API-rajapintakuvaukseen »

Lue lisää integraatiosta »Kokeile veloituksetta

Askarruttaako miten Visma Sign sopii yrityksesi tarpeisiin? Kokeile palvelua veloituksetta. Visma Sign kokeilujakso sisältää 5 ilmaista allekirjoitusta. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään. Aloita koekäyttö alle 5 minuutissa.

Aloita kokeilu