Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus

Visma Sign digitalisoi sopimusten, pöytäkirjojen, valtakirjojen ja muiden dokumenttien allekirjoittamisen turvallisesti.

Ota käyttöön

Säästä 90 % sopimuksiin käytetystä ajasta ja kuluista

Jaa dokumentti

Lataa ja lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Voit kutsua henkilöitä sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Voit myös integroida palvelun osaksi sähköistä palveluprosessia.

Varmista henkilöllisyys

Visma Sign varmistaa allekirjoittajien henkilöllisyyden pankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Kerää allekirjoitukset

Jokainen henkilö allekirjoittaa dokumentin helposti ja nopeasti. Lisäksi sopimus jää automaattisesti jokaiselle asianosaiselle talteen.

Vie asiakirjojen käsittely ja hallinta nykyaikaan

Sähköiseen allekirjoittamiseen siirtyminen on helppoa. Rekisteröityminen vie vain pari minuuttia, jonka jälkeen olet valmis lähettämään asiakirjasi allekirjoitettavaksi. Visma Signissa on digitaalinen arkisto, mihin kaikki allekirjoittamasi tai allekirjoitettavaksi lähetyt asiakirjasi arkistoituvat. 

Sähköinen allekirjoitus on turvallinen, luotettava ja juridisesti täysin sitova

Sähköinen allekirjoitus on yhtä pätevä kuin paperille rustattukin. Digitaalinen jälki, mikä sähköisestä allekirjoituksesta jää, kiistättömästi osoittaa kuka asiakirjan on allekirjoittanut sekä milloin ja mitä on allekirjoitettu. Lisäksi digitaalinen merkintä pitää huolen siitä, että asiakirjan sisältöä ei ole muutettu allekirjoituksen jälkeen. Suomen laki ja EU-direktiivi ovat myöntäneet sähköiselle allekirjoitukselle juridisesti sitovan aseman.

“Siirtyminen paperisista, postilla toimitettavista sopimuksista sähköiseen allekirjoitukseen nopeutti toimitusprosessia merkittävästi. Samalla saamme säästöjä toiminnan suoraviivaistumisen kautta.”

toimitusjohtaja Manu Mesimäki