Valitse organisaatiollesi sopiva sähköisen allekirjoituksen ratkaisu

Meiltä saat sähköisen allekirjoituksen ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Löydät varmasti sopivan tavan allekirjoittaa, haluat palvelun sitten käyttöösi saman tien tai tarvitset räätälöidyn ratkaisun allekirjoittamiseen ja organisaatiosi työnkulkuihin.

Sähköisen allekirjoituksen edut

sitova-allekirjoitus.png

Sitova ja tietoturvallinen

Sähköinen allekirjoitus on Suomen laissa määritelty sitovaksi tavaksi hoitaa erilaisten asiakirjojen allekirjoittaminen. Lisäksi kaikista allekirjoittamisen vaiheista jää digitaalinen jälki, jolloin osapuolet voivat olla varmoja siitä, ettei mikään ole muuttunut matkan varrella ja kaikki tiedot pysyvät tallessa.

riippumaton-ajasta.png

Riippumaton ajasta ja paikasta

Olitpa fyysisesti missä vain, tavoitat allekirjoittajat aina millä tahansa laitteella. Helpotat työskentelyä, päätöksentekoa ja asioiden edistämistä koko yrityksen tai jopa konsernin laajuisesti.

mimoi-manuaalinen.png

Minimoi manuaalisen työn ja pullonkaulat

HaIuaako kukaan etsiä nykyaikana skanneria tai virittää tietokonetta toimimaan tulostimen kanssa? Vaihtoehtoja onneksi on. Sähköisillä allekirjoituspalveluilla yksinkertaistat ja automatisoit monivaiheiset prosessit sekä minimoit henkilöriippuvaiset pullonkaulat.

Allekirjoittamiseen liittyvät tunnistautumistavat - suosi vahvaa tunnistautumista

Sähköiset allekirjoituspalvelut käyttävät pääasiassa vahvaa tunnistautumista, jolloin henkilöllisyys on aina yksilöitävissä ja varmennettu. Tunnistaminen voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla, kuten pankkien myöntämillä verkkopankkitunnuksilla ja SIM-korttiin liitetyllä mobiilivarmenteella.

Suosimme palveluissamme vahvaa tunnistautumista sen luotettavuuden ja todennettavuuden vuoksi. Tarvittaessa kuitenkin myös kevyempi tunnistautuminen on palveluissa tarjolla.

 

Etusi Visman asiakkaana

  • Luotettavat sähköisen allekirjoituksen palvelut, joilla on yli 35 000 organisaatioita asiakkaana.
  • Palvelut soveltuvat myös kansainväliseen allekirjoittamiseen.
  • Palvelut skaalautuvat organisaatiosi tarpeisiin sopiviksi, oli kyse sitten start-up -yrityksestä, suuresta konsernista tai julkishallinnosta.
  • Visman ohjelmistot ja palvelut ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

sahkoinen-allekirjoitus-visman-edut.jpg